Семінар судів FAU

Семінар судів FAU

28 березня, в суботу у Вінниці проводиться семінар для маршалів з дрифтингу. Захід, що організовує комітет ФАУ з дрифту, почнеться о 11 годині. Учасники семінару зможуть отримати суддівське звання - Спортивний суддя з автомобільного спорту Третьої категорії.
Свідоцтво про присвоєння кваліфікаційної категорії офіційній особі ФАУ оформлюється на бланку встановленої форми, який виготовляється відповідним атестаційним органом. Термін чинності свідоцтва необмежений, крім випадків, передбачених Положенням.
Свідоцтво є власністю Автомобільної Федерації України та може бути визнане не чинним та вилучено рішенням Комітету офіційних осіб ФАУ при порушенні офіційною особою ФАУ вимог Статуту, Національного Спортивного Кодексу та інших регламентуючих документів Автомобільної Федерації України та у випадках, передбачених Положенням про спортивних суддів з автомобільного спорту.
Якщо пройти навчання, це надасть змогу попасти в список маршалів які зможуть брати участь у суддівстві змагань з дрифтингу будь-якого рівня!. Так само можна бути маршалом, чи суддею у всіх інших дисциплінах автоспорту в Україні.

Заявки на участь у семінарі приймається до 25 березня - anketa_uchasnika_suddivskogo_seminaru_z_driftingu.rar
Звертайтеся до Мальгівського Дмитра - [email protected]
Місце проведення: місто Вінниця, вул. 40 років Перемоги, 29, Вінницький обласний автоучкомбінат, Конференц зал, перший поверх.
Вартість участі у семінарі 100 грн., також потрібно оплатити 150 грн за членство в ФАУ та 100 грн за саму суддівську ліцензію.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення