Шазам

Кожна маленька дитина мріє мати суперсили та бути супергероєм. Але, на жаль, супергероїв не існує. Чи це неправда? Біллі Бетсон, звичайний підліток з непростою долею (він сирота) був обраний стати супергероєм. Ім'я йому тепер буде Шазам. Варто йому тільки сказати це слово, як чотирнадцятирічний хлопчик перетворюється на дорослого чоловіка. Він разом зі своїм другом тепер повинні зрозуміти, які ж сили є у Шазама – може, він літає, стріляє лазерами з очей або може бачити крізь стіни? У ході цих експериментів хлопці багато дізнаються, але далеко не все. Як і будь-який підліток, ставши Суперсильним, Біллі просто отримує від цього задоволення, відтягується. Але з великою силою приходить і велика відповідальність – Шазам буде захищати своє місто від доктора Таддеуса Сівани.

Фільм заснований на коміксах DC.

Режисером проекту став Девід Ф. Сандберг. У його активі є роботи "І гасне світло" (2016), "Анабель: Зародження зла" (2017).

У картині зіграли: Закарі Лівай ("Пам'ятай неділю" (2013), серіали "Чак", "Вона же Грейс"), Марк Стронг ("Зоряний пил" (2007), "Рок-н-рольщик" (2008), "Шерлок Холмс" (2009)), Джек Ділан Грейзер ("Місто монстрів" (2015), "Воно"  (2017), "Гарний хлопчик" (2018)).

Реліз стрічки відбудеться 3 квітня 2019 року.


Рейтинг:5.04

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення