Сімейний відпочинок на морі у Скадовську

Сімейний відпочинок на морі у Скадовську

Відпочивай сім'єю на морі у Скадовську з 26 по 30 серпня
Дата виїзду: 24 серпня 2015 о 23:45:00
Тип поїздки: Море
Живемо в: Готелі Азалія Плюс
Вартість поїздки: 820 грн. (для власників Клубних карт) та 900 грн. для нових учасників Клубу

На вас чекає 4 дні відпочинку на морі. Саме  тут знаходиться популярний дитячий морський курорт – Скадовськ, який приймає відпочиваючих з усіх куточків України. Ви зможете якісно провести свою відпустку разом зі своєю малечею та Тур-клубом “Бідняжка”. У дельфінарії “Акварель” на Вас чекає шоу дельфінів та яскраві позитивні емоції. Також ми відвідаємо Актовський каньйон та єдиний в Україні музей суднобудування та флоту, що знаходиться у місті Миколаїв. Далі ми відправимось у справжню «Казку», так називають миколаєвський Діснейленд. Це головна цікавинка міста та улюблене місце для відпочинку жителів. У Скадовську ми відправимось на безлюдний чудо острів Джарилгач, який називають “українськими Мальдівами”. Це найбільший та просто дивовижний острів, якому немає аналогів в Україні.
Також планується заїхати на екскурсію до міста Миколаїв. На вас чекає Миколаєвський Діснейденд – дитяче містечко «Казка», що має площу понад 2,5 гектари.

Це унікальне місце, де поєднано творчість та талант художників, скульпторів, архітекторів. «Казка» є пам’ятником садово-паркової архітектури, адже все тут створено з великим смаком!

Оригінальні казкові клумби та незвичайні рослини чудово доповнюють казкову атмосферу цього місця. Особливими фігурами містечка є оригінальний сонячний годинник та  “Коник-горбоконик”.

Також плануємо відвідати Миколаєвський зоопарк. Вхідні квитки оплачуємо додатково.

Вартість квитків: для дорослих – 50 грн .; для дітей до 14 років – 25 грн.
Для дітей віком до 6 років – вхід безкоштовний.


Вже у самому Скадовську можна відаідати Скадовський дельфінарій «Акварель». Це одне із популярних місць розваги для всієї родини. Шоу з дельфінами являє собою захоплюючий спектакль, де глядачі стають свідками виступу дельфінів. 


Любителям потусити на дискотеках радимо відвідати найдрайвовіші танцювальні заклади у Скадовську: Beach Club MIAMI, Night Club OZON, Night Club Шторм.

Детально ознайомитись з програмою подорожі та зареєструватись можна тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення