Стартаперство - практичний досвід

Стартаперство - практичний досвід

Всі анонси від: Артинов - креативний простір

Захід варто відвідати тим, хто прагне дізнатися, як успішно розпочати власну справу, як знайти інвестиції і що робити далі, коли гроші знайдено, та чого чи яких змін варто очікувати у майбутньому в цілому.

Спікери:
Andrey Sobol, засновник Pandora Boxchain, консультант Zencash/Horizen та CTO у Satoshi.fund має досить широке коло наукових і практичних інтересів: алгоритми консенсусу, прикладна криптографія, економіка, теорія ігор, тощо.
Під час мітапу він поділиться своїм баченням на “нові гроші” нашого часу, у чому їх особливість і які можливості приховані від непідготовленого спостерігача/користувача. Чим гроші, якими ми користуємось наразі, не досконалі і не відповідають вимогам сучасного та майбутнього часу?

Alex Momot, засновник REMME - одного з найуспішніших стартапів України - відвідає Вінницю та розповість про шлях проекту до успіху та його життя після ICO на $20 млн.
Remme працює над безпарольною аутентифікацією користувачів та пристроїв за допомогою публічних ключів, які зберігаються у блокчейні.

Місце проведення: Креативний простір Артинов.

Зустріч відбудеться за сприяння компанії Blocksoftlab.com, технологічного партнера Remme.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення