"Створити свій СТАРТ"

"Створити свій СТАРТ"

Оскільки, багато мрій які реєстрували діти, були направлені, на те, ким хочуть стати наші діти в майбутньому, соціальний проект "Я подарую тобі мрію", запускає курс для дітей, під назвою: "Створити свій СТАРТ"

5 жовтня у Вінниці відбудеться презентація курсу, після цього ви отримаєте всі відповіді на важливі питання для подальшого навчання та матимете можливість, якісно обрати курси для своїх дітей

Мета курсу:

  • Збільшити віру підлітків в свої сили, дати важливі знання ділової сфери, які вони зможуть, використовувати, вже сьогодні.
  • Під час курсу, ми розвиваємо лідерські навики, вчимося працювати в команді, генерувати ідеї та втілювати їх в реальність.
  • На кожному заняті, діти створюють свої проекти, маркетингові стратегії, рекламу, аналізують бізнес сферу, організовують прес-конференції.
  • Розвиваємо, такі якості, як креативність, впевненість, вміння організовувати свій час, бути відповідальним.
  • Це не тільки нові знання для дітей, а й можливість спілкування з успішними людьми, та знайти "своїх" нових друзів.

Як усе буде відбуватися

Найголовніше! У нас разом з викладачами, на всі заняття запрошені: Народні депутати України, представники органів влади, власники бізнесу, успішні та публічні особистості!
Це не тільки навчання для дітей, а й можливість спілкування з успішними людьми. Кожне заняття-це як цікава пригода, щоб розширити кругозір дитини. Під час курсу будуть ретельно організовані екскурсії з тематичним змістом.

Коли: 5 жовтня о 15:00
Місце проведення: м.Вінниця вул.Архітектора Артинова, 12а (конференц зал перший поверх)
Хто може взяти участь: діти віком від 6-14 років
http://maikosa.com/kyrsu_dlya_detey

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення