Сучасна хореографія та йога для початківців. Набір в групи!

Сучасна хореографія та йога для початківців. Набір в групи!

Мрієш спробувати щось нове та цікаве!? Саме зараз проходить набір в групи по сучасній хореографії та у групу "Йога для початківців". На заняття запрошуються усі бажаючі!!!

Сучасна хореографія (Jazz funk)  - один з наймолодших і комерційно успішних студійних танцювальних стилів на планеті. Зародившись в Лос-Анджелесі лише на початку XXI століття, він за лічені роки став домінуючим танцювальним напрямком в світовому шоу-бізнесі і використовується в більшості постановок хореографії, кліпів і живих виступів поп-зірок світової величини - таких як Бейонсе (Beyonce), Мадонна ( Madonna), Брітні Спірс (Brithey Spears) або Леді Гага (Lady Gaga) та інші. 

Йога для початківцівце глибоке самопізнання можливостей свого тіла і звільнення від уявних переживань. Хто пробував практикувати йогу, той  зможе отримати душевну рівновагу та природну гармонію. Йога для початківців корисна в будь-якому віці, для людей з будь-якою комплекцією тіла і для будь-якої статі. 

Бережіть себе, пробуйте нове, живіть активно та в гармонії і пам'ятайте, що - "Все в наших руках і все можливо"!)
Детальніша інформація про заняття у Валентини Капшук (пишіть в особисті повідомлення) або телефонуйте  і записуйтесь за заняття: 097 268 59 51!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення