Суспільство. Останній шанс. Гра професіоналів. Єдине Зерно

Суспільство. Останній шанс. Гра професіоналів. Єдине Зерно

Запрошуємо всіх людей доброї волі долучитися до світової ініціативи, котра об'єднує всі країни світу!
Ця унікальна міжнародна подія почнеться в м. Атланта, США, і пройде по всій земній кулі.

Дата: 11 травня 2019 ( Субота )
Час: 17:00 - 21:30
Початок реєстрації: 16:45

Тема: СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС.
Гра професіоналів. Єдине Зерно
Місце проведення: США, м.Атланта
відео-транслювання в містах таких країн як Німеччина, Чехія, Словаччина, Україна, Англія, Росія, Іспанія, Італія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан…

Фізична адреса трансляції у м.Вінниця (відправиться по запрошенню)
Реєстрація на участь у м.Вінниця, або на онлайн підключення: https://allatra.tv/universalgrain/ua/
Для участі просимо зареєструватися - вхід вільний (після реєстрації)
Реєстрація на онлайн участь в ZOOM US https://allatra.tv/universalgrain/ru/

Про що буде конференція?

Ми відверто і чесно будемо обговорювати найактуальніші питання. Чому в нас є такі світові проблеми,
як війни, міжнародні конфлікти, расова і релігійна дискримінація? Чому спотворюється або замовчується інформація в ЗМІ, та як споживацький формат розвитку суспільства став глухим кутом розвитку нашої цивілізації? Цей міжнародний круглий стіл надасть шанс для всього людства відкрито і чесно сказати правду, подивитися в очі один одному й об'єднатися не лише на словах, а й на ділі. Це поворотний вирішальний момент, це наш шанс заявити, чого ми хочемо: Миру чи війни, Щастя чи ворожнечі? Перекладаємо ми своє рішення на когось, чи готові зробити вибір самостійно?

У цій історичній події візьмуть участь сотні тисяч людей. Представники різних національностей, культур, релігій, етнічних груп, що представляють громади різних країн світу. Всі небайдужі люди зберуться в конференц-залах у всьому світі, щоб взяти участь у події, яка позначиться на долі всього людства. Усі бажаючі зможуть підключитися через інтернет-трансляцію в прямому ефірі. Думка кожної людини є дуже важливою. Цей масштабний унікальний проект також будуть висвітлювати журналісти і представники міжнародних ЗМІ.

Міжнародний громадський рух «АЛЛАТРА» — всенародний світовий рух поза політикою і поза релігією, який на сьогоднішній день вже об'єднує мільйони людей з понад 140 країн світу.
Самі люди ініціюють цей захід з метою підняти й обговорити актуальні життєво важливі теми, які стосуються кожної людини та всього людства в цілому.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення