Світлова вистава «Мрійники»

Світлова вистава «Мрійники»

Всі анонси від: Будинок офіцерів

Світлова вистава «Мрійники» у Вінниці відбудеться 10 лютого о 17:00 в Будинку офіцерів у Вінниці. Світлова сімейна вистава "Мрійники" - це єдина в Європі світлова вистава в комп'ютерних костюмах.

На 2017 рік подiбнi шоу можна відвідати тільки в Америці. Команда ISMENLIGHT вже другий рік дарує радiсть дорослим і дітям своїми світловими виставами в Києві, Одесі та в Кишиневі ?Команда світлового шоу ISMENLIGHT - справжні мрійники, і вiрять в те, що настала пора інноваційних вистав для всієї родини! Пiд час вистави команда ISMENLIGHT демонструє всі види світлового шоу: неонові мильні бульбашки, неонові звірі, світлова непросто картина, неонові чоловічки. Кожне шоу викликає масу захоплення у дітей і є абсолютно безпечним. Унікальна можливість своїми очима на відстані витягнутої руки побачити світловий спектакль американських технологій.

Дітям до 6 років - безкоштовно, на руках у батьків.Фото з неоновими героями - безкоштовно! Також неонові подарунки всім маленьким гостям. Шоу захопить увагу і дітей і дорослих, тому, приходьте усією родиною.

Дата і час: 10 лютого, 17:00

Місце: Будинок офіцерів

Вартість: 80-220 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення