THE HARDKISS у Вінниці!

The Hardkiss з туром "Жива і Не Залізна" у Вінниці!

29 вересня одразу 2 концерти: о 17:00 та о 20.00 у вінницькому Будинку офіцерів всі нові і найкращі пісні The Hardkiss – для найкращих людей! 

Крім усіх найкращих хітів The Hardkiss: «Hurricane», «Helpless», «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Make-Up», «Dance With Me», «Perfection» та багато інших, група порадує прихильників свіженькими роботами з альбому "Жива і Не Залізна"

The HARDKISS анонсують тур Україною на честь свого десятиріччя та виходу альбому "Жива і не залізна".
 «Жива і не залізна» — четвертий студійний альбом TheHARDKISS, який гурт випустив 21 травня.
 

«Концепція альбому — Життя. Це не «космічна ластівка», а жива пташка в своєму природному середовищі. Найпростіші почуття та емоції, які супроводжують нас кожного дня. У центрі всіх історій продовжує залишатись Жінка. Цей альбом про неї — ту, що жива та гостро відчуває", — розповідає Юлія Саніна. 

На концертах туру The HARDKISS обов'язково зіграють пісні з нового альбому. Але головний акцент буде зроблено на піснях, які вже стали улюбленими хітами за десять років. "Ми так давно не бачилися на живих виступах із нашими слухачами, — розповідає креативний продюсер і музикант гурту Вал Бебко. — Пора це виправляти. До зустрічі на концертах туру "Жива"! 


Зустрічайте THE HARDKISS у Вінниці! 
Квитки на концерт вже у продажу!
Вартість квитків: 350 - 990 грн
Нагадаємо, у 2016 році у Вінниці The Hardkiss у рекордні строки зробили два абсолютні SOLD OUT! Після чого відсвяткували 5-річчя великим концертом у Києві, а вже з листопада розпочали «Perfection Tour», назву якому дав один з найважчих по звучанню треків в історії групи - «Perfection». 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення