Травневі свята в Європі

Травневі свята в Європі

Всі анонси від: Love Travel
Травневі свята в Європі
Краков-Братислава-Будапешт
06:00 збір групи біля маг. «Грош» (вул.600-річчя). Посадка в автобус єврокласу.
06:15 Відправлення. Переїзд до польського кордону. Проходження кордону. Переїзд у Ланцут.
Прогулянка Палацовим комплексом Ланцута – однією з найгарніших аристократичних резиденцій Польщі. Палацовий комплекс оточений мальовничим парком в Англійському пейзажному стилі, що поділяється на внутрішній парк в рамках зовнішнього муру, де є італійський парк та розарій, та багаторічний зовнішній парк, в якому знаходяться оранжерея, будиночок садівника, романтичний замок, манеж для верхової їзди, стайня, возовня та невеличке озеро.
Переїзд у Жешув. Поселення до готелю. Вільний час для прогулянки по місту.
Ночівля в готелі.
День 2
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Кошице.
Оглядова екскурсія по Кошице — одному з найкрасивіших міст Європи, другому по величині у Словаччині! Саме тут ви познайомитесь з шедевром готики — Собором Святої Єлизавети, який будувався 2 століття, почуєте легенди про відомий “Дім Жебрака” та ін. (7 євро)
Поселення до готелю.
Вільний час.  Відвідання торгово-розважальних центрів.
Ночівля в готелі.
День 3
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Будапешту.
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсійний маршрут охоплює найвідоміші пам'ятки Будапешта. Гуляючи по Буді, одному з найромантичніших і древніх місць у місті, можна глянути Королівський палац, церкву Матяша, Рибацький бастіон. Це маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями посеред сучасного мегаполісу. Наш маршрут обов'язково буде пролягати через один з 7 мостів Дунаю, що з'єднує Буду і Пешт. У Пешті автобус провезе нас по найзнаменитіших пам'ятках: ви побачите Базиліку Св. Іштвана, будинок Національної Опери, будівлю Синагоги і, звичайно ж, будівлю Парламенту. Промчавши проспектом Андраші, найколоритнішим проспектом міста, ми відвідаємо площу Героїв, з встановленим в центрі неї пам'ятником Тисячоліття здобуття угорцями Батьківщини. (10 евро)
Поселення до готелю.
У вільний час пропонуємо:
- прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (дорослі – 20Є, діти – 15Є).
Ночівля в готелі.
День 4
Сніданок. Виселення з готелю.
Пропонуємо відвідати:
- термальні купальні графа Сечені, розташовані в парку Варошлигет. Вони були побудовані ще у 1913 році і успішно функціонують до тепер.  Температура води в басейнах, розташованих на вулиці, і у приміщенні, цілий рік постійна, близько  32С.  (приблизно 12 евро) 
Нічний переїзд у Вінницю.
День 5
Прибуття в Вінницю приблизно 12.00
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення