Фото виставка "Цирк, а не фото"

Фото виставка "Цирк, а не фото"

Запрошуємо Вас, на унікальний захід, у Вас буде можливість побувати на відкриті цирку і виставки одночасно. Відомий фотограф продемонструє найкращі роботи свого проекту «Цирк, а не фото» під час гастролей цирку «Кобзов» у Вінниці з цирковою програмою "Шоу супергероїв"!
 
Відкриття виставки відбулось 7 вересня. Захід триватиме із 16.00 до 18.30. На території циркового містечка працюватиме фотовиставка «Цирк, а не фото», присвячена зіркам шоу-бізнесу, які відвідували цирк «Кобзов» та брали участь у фото-проектах майстра протягом кількох років.
Зокрема, з 7 по 24 вересня містяни матимуть можливість побачити не лише легендарне «Шоу Супергероїв», а й познайомитися з творчістю Костянтина Ревуцького.

Нагадаємо, що з 7 вересня у Вінниці триває прем’єра «Шоу Супергероїв» від найбільшого цирку країни «Кобзов». Глядачі зможуть побачити екстрім-рекорди з книги Гіннеса. НАЖИВО! Такого неймовірного драйву ви ще не відчували… Таких небезпечних трюків ви ще не бачили… Таких унікальних людей ви ще не зустрічали! Книга рекордів Гіннеса оживатиме на ваших очах… Вони продемонструють вам свої надлюдські можливості в неймовірній шоу-програмі цирку «Кобзов».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення