Унікальний захід від медіа корпорації RIA - «Битва Логіки»!

Унікальний захід від медіа корпорації RIA - «Битва Логіки»!

Всі анонси від: Медіа корпорація RIA

Тобі від 18 до 26 років? Ти розумний та впевнений у своєму інтелекті? Мрієш про блискучу перспективну кар’єру? Не проґав чудову можливість довести усім, що ти вартий найкращого. Медіа Корпорація «RIA» ініціює унікальний захід – «Битва логіки».

Ти отримаєш неоціненний досвід у та яскраві враженя!
Троє переможців мають шанс отримати шість путівок до “Рок-готелю” в сонячному Батумі!
А десятеро найрозумніших щасливчиків матимуть нагоду влаштуватися на престижну високооплачувану роботу (із зарплатою від 10 до 60 тис. грн) у найкращих та найуспішніших ІТ-компаніях Вінниці і України.

В рамках «Битви логіки» учасникам буде запропоновано за 60 хвилин розв’язати задачу  з бібліотеки Гарвардської бізнес-школи – однієї з найсильніших у світі. Цей всесвітньо відомий заклад пропонує для людей, котрі мають вищу освіту, великий вибір освітніх проектів для керівників бізнесу.

Спробувати себе у цьому змаганні на кмітливість може абсолютно кожен ентузіаст, хоча б тому, що завдання не потребує жодних спеціальних знань.

Вважаєш, що твоя англійська недосконала для участі у заході? Не хвилюйся! Знання англійської мови також не вимагається, адже тексти задач будуть перекладені українською.

«Битва логіки» стартує 2 вересня о 18.00 у круглому залі «Плеяди» (біля “Книжки”). Тож не вагайся – ти вартий Гарвардського визнання.

Прийми виклик. Просто приходь у “Плеяду”. Реєстрація не потрібна.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення