В Карпати до  Святого  Миколая!

В Карпати до Святого Миколая!

В Карпати до Святого Миколая 
17грудня
23.30 - Збір на Площі Незалежності.
Виїзд з Вінниціо 00:00 год.
17 грудня
Екскурсія до «Маєтку Святого Миколая»!(5 грн)Маєток зроблений з дерева в оригінальному гуцульському стилі. У ньому облаштовано робочий кабінет та світлицю Святого Миколая, де він разом із своїми помічниками працює без вихідних цілий рік, а 19 грудня запрягає коней і на санях виїжджає з Маєтку, щоб розвезти дітям подарунки. Якщо йому по дорозі трапляються хлопчики й дівчатка, він обов’язково зупиняється, розпитує їх про добрі вчинки, що вони зробили, а тільки потім дає подарунок. А за нікчемні вчинки соромить.
Пропонуємо відвідати Музей Писанки.(15/10грн.)В колекції музею понад 6000 писанок з різних регіонів України та країн світу. Серед експонатів музею є також писанки з підписами відомих політичних діячів України. За результатами акції Сім чудес Українимузей опинився на восьмому місці за голосами інтернет-користувачів та на сімнадцятому місці за голосами експертів. Екскурсія  по місту  Яремче – курортне містечко, яке знаходиться над стрімкою річкою Прут між живописними горами. Саме тут перетинаються більшість карпатських туристичних маршрутів. Найголовніша пам'ятка – водопад "Пробій", розташований на річці Прут - це живописний куточок природи з каскадом водопадів. З 12-метрового мосту над водопадом можна спостерігати, як Прут щомиті скидає тонни води в утворену самою природою кам'яну чашу. Якщо вслухатися в мелодію звуків, то можна почути музику сьогодення і відгомони минулих століть. Поруч – сувенірний базар, на якому можна придбати дивовижні витвори місцевих умільців.
Поселення в готель. Ночівля.
18грудня
8.00 - сніданок. Переїзд в Буковель. Буковель – найпопулярніший гірськолижний курорт України в Карпатах, який поєднав у собі тишу та спокій з відмінними умовами для спорту та незабутнього відпочинку.
Саме тут Ви зможете відвідати безліч зимових атракцій: катання на лижах, сноубордах, сноутюбах. Відвідати ковзанку або просто подихати свіжим гірським повітрям, піднявшись на однойменну гору Буковель на канатно-крісельній
 дорозі (80 грн).
17.00 - виїзд у Вінницю.
Орієнтовне прибуття 00.00
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення