Валерій Жидков #Гуднайтшоу

Валерій Жидков #Гуднайтшоу

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Увага! Концерт перенесено!
Дату буде повідомлено пізніше!

1 грудня о 19.00 у 
Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського ви будете сміятися до сліз, насолоджуючись іскрометними номерами, які ще ніколи не були показані по телебаченню!

Валерій Жидков  – гуморист, який не потребує декорацій, шоу-балетів та іншого зайвого антуражу. Його «зброя» - це гумор найвищої проби, інтелігентний, тонкий, гострий, актуальний, який заряджає флюїдами сміху все і всіх довкола, стовідсотково скоряючи серця глядачів.

Сольні виступи Валерія Жидкова  давно стали «родзинками» усіх концертів «Кварталу 95» і улюбленими номерами мільярдів поціновувачів гумору в усьому світі. Так як він влучно підмічати смішне у серйозному, не вміє ніхто!
Валерій Жидков - один з найталановитіших представників авторського цеху студії Квартал 95, ведучий і автор ежедневневной гумористичної програми "Чістоньюз" на каналі 1 + 1, а також співведучий гумористичного шоу "Вечірній Київ".

Кажуть, що в кожному жарті є частка правди. Валерій Жидков впевнений, що і в кожної правді є частка жарту. Його нова сольна програма «Про все» доводить, що з гумором і іронією можна ставитися абсолютно до всього, що нас оточує - від простих життєвих негараздів до глобальних світових проблем.

Гуднайтшоу - авторський проект выд сценариста "Квартал 95" Валерія Жидкова. У форматі стендап-шоу "Тамбовський вовк" буде жартувати на тему актуальних подій в світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідати смішні історії про відомих людей і про себе.

Дата: 1 грудня
Час: 19:00
Місце: Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського
Вартість квитків: 220 - 550 грн


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення