Юрій Великий «Душевно, по-домашньому»

Юрій Великий «Душевно, по-домашньому»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Концерт Юрія Великого «Душевно, по-домашньому» в Вінниці відбудеться 24 вересня о 19:00 в театрі ім. М. Садовського.

Юрій Великий – гуморист, пародист, людина-емоція, буря, просто божевілля. Актор і автор Студії «Квартал 95», відомий своїми гострими пародіями на найдовбанутіших політиків сьогодення (це ми про Пуйла, Дона та Бульбокороля якщо шо).

До нас він їде з величезним багажем влучного сарказму та гумору. «По-домашньому» - саме так називається його велике сольне шоу. Крилата фраза яка пішла від переляканих кримчан, що втікали з окупавонаго острову під час першої бавовни, для нас стала приводом для стьобу. Для Юри - окремим тематичним івентом.

Не обійдеться без імпровізацій, пародій та затишного вечору, наповненого жартами та сміхом, якого так не вистачає сьогодні.

Чекайте багаж влучного сарказму й гумору – нову концертну програму «Душевно, по-домашньому». Крилата фраза переляканих росіян, які втікали з окупованого Криму під час бавовни, стала приводом для стьобу. А от для Юри – окремим тематичним івентом. Програма вже доповнилась новими пародіями, і може у цю мить Юра придумав ще один жарт. Бо приводів, погодьтесь, вдосталь. А з почуттям гумору в українців завжди було відмінно. Приходьте зарядитись гарним настроєм!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення