Відпочинок у гірськолижному комплексі «Плай»

Відпочинок у гірськолижному комплексі «Плай»

У нас з'явився новий гірськолижний напрямок - курорт "Плай". Запрошуємо Вас напередодні Нового Року відправитись разом з нами і насолодитись відмінною каталкою на лижах та сноубордах в одному з найкращих комплексів України. А після шаленої каталки релакснути у Чанах. Відпочинок у Карпатах має свій неповторний характер та подарує Вам безліч вражень. Вперед за пригодами разом з Туристичним Клубом "Бідняжка".

Розташування. Гірськолижний комплекс «Плай» розташований у Сколівському районі, Львівської області, підніжжя гірського масиву Плай, на висоті 600 метрів над рівнем моря.

Підготовка схилів здійснюється професійними ратраками Pisten Bully, а також засніження та створення додаткового снігового покриву  здійснюється за допомогою снігових гармат Nivis.

 На території гірськолижного комлексу «Плай» розташовані витяги найдовший з яких протяжністю  1200 м, перепад висот сягає 260 м.  Прокладені гірськолижні траси як для досвідчених лижників так і для початківців.  5 спускових трас (за складністю 3 червоні траси (середнього рівня), 2 сині (легкі) та чорні  у верхній частині гори (складні).  Для підйому використовуються бугельні та крісельні підйомники фірми Doppelmayar довжиною близько 1 км.

Програма подорожі (виїзд з Вінниці): 
24 грудня – Четвер (виїзд)
До 22.30 – Збір у карманчику навпроти центрального автовокзалу.

25 грудня – П’ятниця
Орієнтовно  до 7.00 – Приїзд у готель. Поселення. 
09.00 – 17.00 – Катаємось. Зверніть увагу що автобус буде зачинений, водію у цей день треба виспатись. Тому всі необхідні речі беріть з собою. 17.00-17.30 здача прокату. До 17.30 збір біля автобуса, переїзд до готелю. Відпочинок. Вечеря.

26 грудня – Субота
Підйом. До 8.30 збір біля автобуса. Переїзд у ГК “Плай”. По приїзду закупка абонементів та підбір спорядження на прокатах. Не спізнюйтесь на відправку, поїдемо без Вас. Там автобуси ходять по трасі, так що будете добиратись своїм ходом, їхати приблизно 20 хвилин.
09.00 – 17.00 – Катаємось. 17.00-17.30 здача прокату. До 17.30 збір біля автобуса, переїзд до готелю. Відпочинок. Вечеря.

27 грудня – Неділя
До 08.00 Виселення з готелю здача номерів. Речі можна буде залишити в декількох номерах (про які повідомить організатор) або у спеціально відведеному місці. По вечірньому приїзду у них можна буде переодягнутись. До 8.30 збір біля автобуса. Переїзд у ГК “Плай”. По приїзду закупка абонементів та підбір спорядження на прокатах.
09.00 – 17.00 – Катаємось. 17.00-17.30 здача прокату. До 17.30 збір біля автобуса, переїзд до готелю. Перевдягаємось. Вечеря. До 19.00 – Збір біля автобуса. Відправка. Прогнозоване повернення додому до 04.00 ночі (28 грудня). Все залежатиме від нашої організованості, стану дороги, та погодніх умов.

Організаційний збір включає:
 • проїзд комфортабельним автобусом;
 • проживання, дві доби у мотелі „Окей”;
 • страховка на перевезення;
 • організаційний супровід до, під час, та після подорожі;
 • податки;
 • 10 грн. допомога учасникам АТО.

Додаткові витрати: 
 • абонементи на витяги та прокатне спорядження;
 • харчуваня;
 • доплата за двомісний номер складе 280 грн. за дві доби (140 грн./особа);
 • особисті витрати;
 • сауна, чани, більярд.


Дивись більше турів від тур-клуб "Бідняжка":
1. 
Тур в Румунію "В гості до графа Дракули"
2Поїздка до київського аквапарку «Dream Island»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення