Vinnytsіa Winter Cup 2018

Vinnytsіa Winter Cup 2018

В неділю 11.02.2018 року запрошуємо вас відвідати змагання та взяти участь в одному з етапів Зимового Кубку з баскетболу 3х3 «Winter Basket Battle 3x3», під егідою Федерації Баскетболу України «Vinnytsіa Winter Cup 2018».

Змагання будуть проходити в усіх категоріях (чоловіки, жінки, юніори) + конкурси кидків зверху та кидків з дальньої дистанції.

Для гравців попередня реєстрація на сайті обов’язкова.

Внесок з команди 100грн. (З внесків буде складатись призовий фонд) Адреса: м.Вінниця, вул Пирогова 54, спортивний зал Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова. 

Головний суддя змагань – Дусь Сергій.

Переможці отримають можливість зіграти у фіналі Зимового Кубку в Києві. Також кожен гравець отримає офіційні залікові бали FIBA.

Змагання проходять за підтримки: Управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА; Комітету Управління фізичної культури та спорту Вінницької міської ради; Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова; Вінницької Федерації Баскетболу; Військово-патріотичного клубу «АЙДАР»; Інформаційного партнер сайт «Баскетбол Сіті»; БО «Міжнародна асоціація «Об’єднані Україною»; Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Вінницькій ОДА.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення