Вирушаємо в подорож до Чернівців!

Вирушаємо в подорож до Чернівців!

Вперед за пригодами до столиці Буковинського краю – міста Чернівці, що розташовані у мальовничому куточку Західної України, на березі річки Прут в 40 кілометрах від кордону з Румунією. Чернівці по праву вважають одним з найгарніших міст України і символічно називають «Маленьким Парижем». Стара частина міста будувалась за проектами кращих європейських архітекторів. Ви маєте змогу поринути у стародавній світ історичних пам’яток  та відвідати визначні місця Чернівців. Після виснажливих екскурсій Бідняжки відправляться в найкращий заміський комплекс “Сонячна Долина”. Це один з найбільших пляжних комплексів Буковини. Ласкаво просимо!!!

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича – справжня візитка столиці Буковини. Заснований 4.10.1875 указом імператора Австро-Угорщини Франца Йосифа, на основі теологічного інституту, що існував з 1827 року. Головна будівля ЧНУ міститься в колишній резиденції буковинського митрополита. Центральний корпус з 29.06.2011 рішенням 35 сесії комітету світової спадщини ЮНЕСКО включений до списку Світової культурної спадщини.


Також в планах відвідати Чернівецький український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської, Турецьку площу, Дім-корабель, Вірменьку площу, п'яну церкву та багато інших не менш цікаихї місць чарівного містечка Чернівці. 
Детальніше про програму подорожі  можна прочитати тут

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення