Висадження Алеї троянд

Висадження Алеї троянд

Громадська організація "Об'єднання переселенців "Спільна справа" разом з Фондом Ріната Ахметова та музеєм «Голоси Мирних» запрошує Вас взяти участь у висадженні Алеї троянд!
Акція відбудеться в четвер, 16 вересня, за адресою: Вінниця, вул. Пирогова, 1, Центральний парк імені М. Леонтовича.

Початок о 13:00.

Захід проводиться в рамках «Тижня Мирних».
Це подія національного масштабу, яка вже четвертий рік проходить в Україні.
«Тиждень Мирних» – це серія оффлайн-заходів, мета яких – сфокусувати увагу української та світової громадськості на трагедії мирних жителів Донбасу.
«Тиждень Мирних» приурочений до Міжнародного дня миру, який відзначається 21 вересня. Фонд Ріната Ахметова проводить Тиждень Мирних третій рік. За цей час проєкт став подією національного масштабу. 

Для збереження цих історій Фонд Ріната Ахметова створив Музей «Голоси Мирних». Щоб трагедія Мирних Донбасу не повторилася більше ніде й ніколи.
Також у рамках «Тижня Мирних» будуть висаджені алеї троянд «Голоси Мирних». Ці квіти обрані невипадково, адже містом мільйона троянд вважають Донецьк, серце Донбасу. Троянди стали символом розсіяних по всій землі Мирних. Кожна троянда – це одна історія в Музеї. Перші дві Алеї «Голоси Мирних» із 500 троянд кожна з’являться в Маріуполі та Запоріжжі. Маріуполь одним із перших прийняв на себе удар збройного конфлікту, і в кожного його жителя – свій біль і історія. Зі свого боку Запоріжжя стало домівкою для десятків тисяч вимушених переселенців, які знайшли тут другу батьківщину.

Участь безкоштовна!
Сторінка заходу на Фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення