Вистава "Запрошення на страту"

Вистава "Запрошення на страту"

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Вистава "Запрошення на страту" в Вінниці відбудеться 18 листопада 2018 р, о 19.00 в Академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.

Тривалість 1 год 50 хв. (Без антракту).

  • Режисер - Ілля Мощіцкій. 
  • Хореограф - Микола Бойченко.
  • Композитор - Дмитро Саратський.
Нова вистава «Запрошення на страту» молодого прогресивного київського театру «Мізантроп» - це черговий виклик сучасному театральному суспільству. На цей раз, вирішивши перенести на сцену фантасмагоричний і парадоксальний світ одного з найбільш незвичайних романів Володимира Набокова, автори і постановники вирішили остаточно стерти межу між драматичним театром, балетом, мюзиклом, цирковим шоу і кабаре.
 
Сюжет: Головний герой Цинциннат Ц. потрапляє під суд за «гносеологічну мерзенність» і «непрозорість». Процес над героєм ведеться по неіснуючим законам, і смертний вирок завуальовується фразою: «з люб'язного дозволу публіки, вам одягнуть червоний циліндр». По ходу дії, все ясніше стає, що навколишній світ ілюзорний і являє собою набір норм і правил, які суперечать мінімальному здоровому глузду. Правилами підкоряються швидше пародії на людей, маски - персонажі вистави. Слідувати загальнолюдської логіки й моралі вдається лише головному герою. Проте, він піднімається на ешафот, де йому повинні будуть відрубати голову.
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення