Виставка ляльок Barbie-Пані України

Виставка ляльок Barbie-Пані України

Запрошуємо на унікальну виставку Barbie: Пані України ❤️
Це проєкт, який демонструє образи відомих українок, втілених у ляльках Barbie. Героїні проєкту внесли вагомий вклад в культуру України, залишили слід в історії та досягли успіху власними силами.

📍 «Антошка» у ТРЦ «Мегамолл» 2-й поверх, вул. 600-річчя, 17.
Відкриття виставки: 18 червня о 14:00 (вільний вхід)

Встигніть відвідати виставку до 30 червня і побачити унікальних ляльок Barbie в образах відомих українок. Це жінки минулого та сьогодення, які внесли вагомий вклад у культуру України, залишили слід в історії, власними силами досягли успіху.

Серед образів, що втілені майстрами України:

  • княжна Либідь та Леся Українка
  • Марія Заньковецька та Соня Делоне
  • співачки Руслана Лижичко, Юлія Саніна (The Hardkiss) та Альона-Альона
  • Ольга Фреймут та Оксана Караванська
  • Яна Зінкевич та Катерина Ножевнікова
  • акторки, політичні діячі, вчені та бізнесменки

 

 

У центрі уваги майстрів – одяг героїнь. Мода змінюється з роками, але дає можливість відобразити індивідуальність жінки, підкреслити її внутрішній світ та життєві позиції.
Організатори проєкту: «Антошка», ТОВ «ТойДіКо Україна» (офіційний ексклюзивний дистриб’ютор компанії Mattel, Inc в Україні) та творчий проєкт “КуклЬтура”

Серед майстрів, які працювали в проєкті — переможці міжнародних конкурсів лялькового мистецтва, дослідники народної ляльки, колекціонери та організатори виставок.


В проєкті взяли участь 28 майстрів з 12 міст України. Макіяж, зачіски, одяг — все, до дрібниць — ручна робота лялькових майстрів. Проєкт безумовно вартий вашої уваги 🙌🏻

Захід проводиться згідно вимогам МОЗ України. Усіх відвідувачів просимо одягти захисні маски та зберігати відстань між іншими людьми.
Вхід вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення