Всеукраїнський фестиваль однохвилинного кіно "100 фільмів за 100 хвилин"

Всеукраїнський фестиваль однохвилинного кіно "100 фільмів за 100 хвилин"

Всі анонси від: Родина

Разом з багряним листям, першими холодами і передчуттям близькості зими з'являється і всеукраїнський фестиваль однохвилинного кіно з усього світу - «100 фільмів за 100 хвилин 2017».
Уже шостий рік поспіль він збирає «миттєву сотню», покликану відновити ваші мозкові клітини, стомлені надшвидкої життям.
100 думок, 100 режисерів, 100 героїв, десятки країн, безліч емоцій, різнобарвність жанрів та стилів, вся палітра почуттів — те, що чекає на глядача. Сто зав’язок, сто фіналів, мінімум сто головних героїв, і всього один квиток! 

«100 фільмів за 100 хвилин» - це фестиваль кіно (не плутати з відео-роликами, кліпами або рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача і розповідає історії, які, здавалося б, неможливо укласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом, що «стислість - сестра таланту». Серед робіт - призери та учасники Оскара, Канн, Берлінале, Бафта та інших премій і фестивалів.

З самого початку створення проекту - це експеримент, перш за все експеримент над собою. Гарантувати, що після перегляду вас можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

Якщо у вас недостатньо часу для ста, десяти або навіть одного фільму, якщо півторагодинна мелодрама вже після вступних титрів переводить вас в царство Морфея - знайте, це подія для вас!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення