Йога Звуки: Ом-чантинг

Йога Звуки: Ом-чантинг

Всі анонси від: Ом Чантінг Вінниця

Практика звукової медитації,  у Вінниці, яка дає внутрішній спокій, перетворює негативну енергію у позитивну і підтримує емоційний і духовний стан учасників! Випробуйте силу ОМ!

ОМ-Чантінг - це групова практика звукової медитації, яка використовує перетворюючу силу звуку ОМ для активації процесів самозцілення учасників.

Практика:

  • перетворює негативну енергію в позитивну, піднімає вібрації навколишнього простору і підтримує фізичне, емоційне і духовне стан учасників.
  • поліпшує загальне самопочуття,
  • дає внутрішній спокій, ясність розуму, свободу емоцій і фізичне здоров'я.
  • багато хто відчуває позитивні зміни, які дозволяють насолоджуватися великим спокоєм, радістю і любов'ю в житті.

ОЧИЩАЙТЕ НАВКОЛИШНІЙ ПРОСТІР!

Коло ОМ-Чантінга створює вібраційні хвилі, які розповсюджуються навколо у радіусі 2-х кілометрів і створюють гармонійну, спокійну атмосферу єднання людини з природою. Після практики ОМ продовжує звучати в тілах учасників, дозволяючи їм ділитися хорошими вібраціями всюди, куди вони направляються.

ЛЮБОВ'Ю ПОТРІБНО ДІЛИТИСЯ!
ОМ-Чантінг збирає людей разом, щоб вони відчули позитивні вібрації ОМ і поділилися своєю любов'ю до планети Земля в місцевих громадах і групах по всьому світу. Таким чином, регулярні кола ОМ-Чантінга і щомісячний ОМ-Чантінг в повний місяць є безцінним подарунком людству.

В ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ ОМ-ЧАНТІНГА?
Підтримка Майстрів:
Багато людей знають про силу ОМ, але тільки Майстер знає, як задіяти її повний потенціал. Парамахамса Вішвананда є таким Майстром. Завдяки його благословення і підтримки ця древня практика зараз доступна, щоб допомагати людям створювати позитивні зміни по всьому світу.
Особливості:
Практика працює за рахунок унікальної комбінації розсадження учасників, постійного співу ОМ і присутності Ведучого ОМ-Чантінга, що має спеціальний дозвіл Парамахамса Вішвананди.
ОМ - універсальний звук творіння; це найвища і чиста вібрація з існуючих вібрацій. Стародавні Ріші практикували ОМ-Чантінг і використовували його для лікування. Забута на століття ця древня групова техніка була повернута Парамахамса Вішванандой, щоб підтримати планету Земля і людство в цей непростий час.
sadhana.bhaktimarga.org/ru/om-chanting
Місце проведення: вулиця Князів Коріатовичів, 54, оф.3
Вхід - вільна пожертва.
Тривалість практики - 60 хв.
Запис по телефону

12 грудня о 19.00 ОМЧ відбудеться у МЦ Квадрат

Приносьте з собою вегетаріанські плюшки до чаю.
Приходьте, запрошуйте друзів! Чим більше коло - тим інтенсивніше процес трансформації з мантрою ОМ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення