Загадки Гуцульщини, або Карпати як вони є!

Загадки Гуцульщини, або Карпати як вони є!

Всі анонси від: Фора-тур

Для кожного з нас з Карпатами зв'язано якесь приємне, незабутнє, рідне сердцю відчуття. Багато хто серед нас пройшов саме тут, серед їхніх зелених круч, свій перший похід, зустріли нових друзів, привезли безліч спогадів. Карпати, майже для кожного українця, це доступний і приємний відпочинок. Та навіть в таких наших до болі знайомих Карпатах завжди є місце новому, чудовому, досі небаченому закуточку...

 Програма туру:

ДЕНЬ 1-й

Виїзд з Вінниці 24 червня в 23.50 ночі. Збір біля маг. Чайка (просп. Космонавтів, навпроти кінотеатру Мир).

11:00 орієнтовне прибуття на Верховину, де нас чекають барвисті долини, захоплюючі гірські вершини, ручаї з чистою прозорою водою та чисте гірське повітря.

Спочатку на нас чекає екскурсія музеєм гуцульської магії, де ми матимемо змогу дізнатись про уміння карпатських мольфарів і знахарів розігнати хмари, припинити дощ чи, до прикладу, вилікувати рак настоянкою з гадюки (вх. квиток 20 грн).

Далі відвідаємо музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів. Кожна екскурсія — імпровізована, тому навіть кілька разів відвідавши музей, Ви все одно почуєте багато нового і цікавого про життя гуцулів, їхні важкі будні й яскраві свята, гострий гумор і самобутнє мистецтво (вх. квиток 20 грн – дор, 15 грн – дит).

І ще одним не менш цікавим місцем, яке ми відвідаємо буде хата-музей «Тіні забутих предків»(вх. квиток 15 грн – дор, 10 грн – дит).

17:00-18:30 Переїзд на поселення в готель.

!!! На території біля готелю є альтанки, мангал де можна підсмажити шашлик. Недалеко від готелю знаходиться супермаркет де можна запастись всім необхідним.

ДЕНЬ 2-й

9:30 Виїжджаємо з готелю до м. Яремче.

10:00-15:00 На нас чекає незабутня поїздка на вантажівці на полонину, щоб поласувати свіжим сиром і полюбуватися мальовничими гірськими пейзажами(вартість трансферу на вантажівках 150 грн/чол. Участь обов’язкова, так як загальна вартість машини ділиться на всіх).

15:00-17:00 Нас чекає екскурсія містечком Яремче, прогулянка до сувенірного ринку та відвідання водоспаду Пробій.

17:00-18:00 Поверненя в готель та вільний час.

ДЕНЬ 3-й

9:30 Виселяємось з готелю.

10:00-15:00 Купаємось, загоряємо, релаксуємо на озері в Буковелі.

15:00-18:00 Чекає захоплююча пішохідна мандрівка до водоспаду Гук (вх. квиток 20 грн – дор, 10 грн – дит).

18:00 збір біля автобусу та від’їзд додому.

03:00 орієнтований час прибуття у Вінницю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення