Замки Львівщини + Волинь

Замки Львівщини + Волинь

Всі анонси від: Фора-тур

Нова оригінальна програма - безліч цікавих місць в одному турі! І так, поїхали... ЗАМКИ ЛЬВІВЩИНИ. Першим замком на нашому шляху буде Золочівський замок. Він Вам неодмінно сподобається! Це один із найошатніших, найповніших та найбільших серед замків Львівщини. Підгорецький замок - палац часів Ренесансу. З усіх боків він оточений оборонними спорудами. Інтер'єри Підгорецького палацу своєю красою і розкішшю викликали захоплення у сучасників, його зали і кабінети носили назви, яким повністю відповідали (Китайський, Золотий, Лицарський, Зелений, Дзеркальний, Мозаїчний та ін.). Олеський замок був побудований більше шести століть тому. Це найстаріший замок серед усіх!

Програма туру:

ДЕНЬ 1-й Виїзд з Вінниці о 6:00 ранку біля маг. ГРОШ на 600-річчя

З 12:00 до 17:00 - екскурсії в Золочівському, Підгорецькому та Олеському замках. Старовинні замки Львівщини - гордість краю. Побудовані при магнатах і королях Речі Посполитої, ці замки не раз опинялися в центрі кровопролитних і вирішальних подій в історії. Багато замків, збудовані та перебудовані в епоху Ренесансу, несуть в архітектурі риси Відродження, бароко, маньєризму. Замки були багаті інтер'єрами і колекціями картин, зброї, книг. Зараз у багатьох замках розгорнуті музейні експозиції. А чого тільки коштує містична історія про замуровану дівчину в Підгорецькому замку. Надзвичайно цікава та насичена прогулянка Середньовіччям чекає на Вас у цю весняну днину.

17:00-19:00 - переїзд та поселення у готель в м. Дубно.

ДЕНЬ 2 –й 08:00 - сніданок (оплачується додатково) та виселення з готелю.

08:30-10:00- Екскурсія по величезній оборонній споруді – Дубенському замку, відвідуємо безліч цікавих експозицій, які точно не залишать вас байдужими та вразять своїми експонатами.

10:00-11:30 -форт з примарами, загадковими легендами, наповнений водночас містикою та страхом! Заінтриговані? Все це ми побачимо на власні очі - спустившись до підземель Тараканового форту (прихопіть з собою ліхтарики та теплий верхній одяг).

11:30-13:00 - переїзд до Луцька.

13:00-15:00 – вільний час для обіду

15:00-18:00 – оглядова екскурсія по місту Луцьк та відвідування відомого та одного з найкрасивіших замків Волині - замку Любарта.

18:00 – збір біля автобуса та виїзд додому.

23:00 – орієнтовне прибуття додому. 

Гарного відпочинку!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення