Золоте кільце Карпат

Золоте кільце Карпат

Всі анонси від: Укрвінінтур

Програма подорожі:

17 червня

23.30  Збір на площі Незалежності. 00.00 – виїзд з Вінниці!   

18 червня

Косів -  серце Гуцульщини, екскурсія на найбільшу  ярмарку гуцульських витворів. У вас буде нагода зустрітися з   народними майстрами писанкарства, гончарства, різьбарства, ткацтва та вишивки. Це найбільший у Карпатах базар гуцульський виробів та сувенірів. Криворівня – відвідання літературно-меморіального музею Івана Франка». Саме у цьому селі знімався фільм Параджанова «Тіні забутих предків». Тут можна пройтися стежками де блукали Іван та Марічка. Верховина – відвідання музею Романа Кумлика, в якому зібрані предмети побуту, давній гуцульський одяг, знаряддя праці, грошові знаки різних часів та багато іншого, що дає уявлення про життя гуцулів. Але предметом особливої гордості господаря є колекція музичних інструментів. Яремче – курортне містечко, яке знаходиться над стрімкою річкою Прут між живописними горами. Саме тут перетинаються більшість карпатських туристичних маршрутів. Найголовніша пам'ятка – водопад "Пробій", розташований на річці Прут - це живописний куточок природи з каскадом водопадів. З 12-метрового мосту над водопадом можна спостерігати, як Прут щомиті скидає тонни води в утворену самою природою кам'яну чашу. Якщо вслухатися в мелодію звуків, то можна почути музику сьогодення і відгомони минулих століть. Поруч – сувенірний базар, на якому можна придбати дивовижні витвори місцевих умільців.

19 червня

Сніданок. Переїзд в Буковель. Гірколижний курорт в Івано-Франківській області, який розташований на висоті 920 метрів над рівнем моря. Саме там можна піднятись на висоту пташиного польоту на канатно-крісельній дорозі, аби помилуватись розкішним краєвидом гір.(50 грн) 

Подорож до маленької Швейцарії українських Карпат – скель Довбуша(10грн.). Ця місцевість розташована на правобережжі р. Прут. Розповсюджені тут ямненські пісковики звужують долину і зумовлюють круті схили. Саме тут відкривається мальовничий вид на каньйон Прута та на присілок Ямна.

17.00 - Виїзд до Вінниці!

20 червня

02.00 – Орієнтовне повернення до Вінниці.

Детальна інформація за телефоном:

тел: 67-10-11, 57-93-76,

E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення