Битва кухарів

Битва кухарів

20 жовтня в Житомирі стартує другий обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0». Величезна кількість поварів і офіціантів з усієї Житомирської області з'їдуться в центр оптової торгівлі «МЕТРО», де протягом двох днів будуть боротися за перемогу в різних номінаціях.

Майданчик  чемпіонату буде розділений на кілька зон. Так, на окремих столах  учасники будуть виставляти свої роботи у напрямку АРТ-клас (карвінг, торти, короваї, вироби з шоколаду, різні варіанти хліба). З іншого боку - сервіс-клас - це офіціанти, які будуть демонструвати навички з обслуговування, сервірування столу, складання серветок, декантування вина. Також встановлюються столи з обладнанням, де будуть практичні змагання: за результатами кинутого жереба, учасники по черзі, по декілька чоловік, готуватимуть буквально на очах у глядачів.

Мета проведення такого чемпіонату  полягає в поліпшенні кулінарного рівня міста Житомира, щоб в майбутньому тут можна було проводити різні гастрономічні заходи на рівні з нашою столицею - місто Київ.

До зустрічі в ТЦ "Метро", початок заходу о 12:00! Буде гаряче:)

P.S. До вашої уваги невеличкий огляд битви кухарів, яка проводилась в минулому році.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення