Бумбокс, тур "Голий король"

Бумбокс, тур "Голий король"

Сьомого вересня, з концерту в Чернівцях, ропочнеться концертний тур гурту "Бумбокс" під назвою "Голий Король". Турне присвячено виходу EP "Голий Король" і охопить 21 місто України.

Андрій Хливнюк про осінній тур "Голий Король":  "Не так давно, в центрі нашоъ столиці, перед камерами і під спалахи фотоапаратів ми, гурт Бумбокс, повідомили, що восени вирушаємо в тур. Двадцять один концерт на підтримку нової платівки "Голий Король". Нажаль, ніхто і ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі! В такі часи з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів - скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. Майдруючи по різним містам, здалеку, ви побачите всю жалюгідність побутових і безпідставних сварок з близькими.. В турі одразу відчувається, кого ви  любите і хто насправді любить вас. Рік за роком і тур вам стає просто таки необхідним, як повітря. Це шокова тУрапія. Ми вирушаємо і кличемо всіх меломанів на наші концерти."

Дмитро Чінь, маркетинг директор Concert.ua: “Бумбокс – гордість української музики. Приклад успіху й тріумфу таланту. Працювати з ними честь для Concert.ua та Virus Music.”

До EP "Голий Король" увійшло шість пісень: "Болельщик", " "Колишня", "Голий Король",  "Сталеві квіти", "Вечір в Ріо" - пісня, записана разом з гуртом O.Torvald та акустична версія пісні "Люди" у якості бонус-трека.

"Голий Король" – це EP, п’ять пісень якого записані в Києві на студії "Бобіна" саундпродюсером Дмитром "Бобом" Хомулко, й одна, акустична версія пісні "Люди", у Василькові, на студії "На Хаті Рекордз", звукорежисером Алексом Крамером.

Реліз EP "Голий Король" відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах та у цифровому вигляді. Передзамовлення будуть відкриті у середині липня.

Але запрошуємо вас відчути цю атмосферу наживо в нашому місті вже 21 вересня! Інформацію про місце проведення та час початку події очікуйте незабаром на нашому сайті!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення