День народження ТМ « Андроша» у Житомирі

День народження ТМ « Андроша» у Житомирі

Справжнє свято для житомирян та гостей міста влаштує 1 вересня біля кінотеатру «Жовтень»  в честь свого Дня народження ТМ « Андроша»!

На гостей свята очікують майстер-класи зі створення солодких композицій та букетів з цукерок, круті композиції з повіртряних кульок, які не залишать байдужими жодного малюка. Всі бажаючі зможуть дуже швидко навчитися робити ляльки-мотанки, а майстер-клас з професійного подіумного дефіле обов'язково зацікавить багатьох модників! Також запланова презентація шкільної форми від всеукраїнського дизайнера Марини Gin.

З 13:00 до 22:00 біля кінотеатру «Жовтень» на житомирян очікує фантастичне циркове шоу з парадом персонажів Діснеївських мультфільмів, надувні атракціони, ігрова програма з аніматорами та дискотека «Дісней Ленд». Для всіх ласунів ТМ «Андроша» підготувала солодкий фуд-корт, аквагрим для дітей та масовий запуск світлодіодних кульок. На території святкового майданчику знаходитиметься фотозона, і це ще не все… Вже ввечері, ТМ «Андроша» з Днем народження вітатиме добре відомий житомирянам музичний гурт "Ретро 21", творче об’єднання «По цимбалам», а також учасники шоу «Голос Країни» Артем Кондратюк та Анна Кукса, вокаліст Андрій Говорадло та різні танцювальні колективи міста Житомира. На цьому подарунки від ТМ «Андроша» у День народження не закінчуються, адже на житомирян чекатиме спеціальний гість – учасниця «Євробачення» і шоу «Голос Країни», бронзовий призер «Нової Хвилі» Марія Яремчук. 

Організатори обіцяють, що солодко та весело буде всім, тому чекаємо на вас!

Коментарі до події (2)
  • Ruslan 13 Квітня

    Творче Об'єднання По Цимбалам
  • Ruslan 13 Квітня

    Дуже необ'єктивна Інформація.

    Нас запросили,ми виступали на загальних засадах.

    і в результаті ,навідь не згадали.

    Ганьба !!!
Отримуйте
регулярні оновлення