Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв»

Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв»

Всі анонси від: Технологічний університет

Наш фестиваль - це простір вибору в широкому спектрі методик для вирішення учасниками своїх життєвих задач.
Наші спікери - досвідчені практикуючі психологи та коучі і у нас на фестивалі вони представлять теми, що мають найбільший запит в їх практиці.

Форма: кожних дві години всі учасники збираються в актовій залі, де три спікери згідно регламенту представляють свої теми коротко (3-4 хв.). Після цього всі розходяться по трьох аудиторіях згідно обраної теми. Таким чином, кожних двi години Ви обираєте один майстер-клас (МК) з трьох запропонованих.
Після МК можливі індивідуальні консультації та планування поглибленної співпраці з майстрами. Все це відбувається в атмосфері емоційного піднесення та високого ентузіазму.

Тренери:
Констянтин Галюк, Агріс Чукурс, Тіна Антонович, Михайло Тустов, Анастасія Паньковецька, Міра Пилипчук, (всі – Київ), Тетяна Павловська (Н.-Волинський), Олена Ратинська, Олена Рибчинська, Олена Шевчук, Вікторія Калинчук, Світолада Ткачук, Анна Ковальська (всі – Житомир).

Теми:
Публічні виступи, особистий бренд, Human Design, геймізація діяльності, реалізація потенціалу на 100%, про що мовчать твої відносини?, сімейні страхи, ім"я як ресурс, мистецтво життєвого балансу, образ обрАзи, життєве призначення, я - добра мати?, відносини з мамою, кавове дихання.

Ігри:
Фокус, Goal Mаker$, Гра в відносини, ПроЖить.

Субота та неділя 10.00-14.00 та 15.00-19.00.

Вартість участі при оплаті:
до 21 січня - 500 грн. (один день-300 грн.)
пізніше - 600 грн. (один день-400грн.)

Якщо Ви обираєте лише один майстер-клас-150 грн.

Знижки: пенсіонери та студенти-50%.
Сімейні пари - 20%.

Місце проведення: Житомирський державний технологічний університет.
Телефон для зв'язку вказаний під мапою в шапці події. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення