Граємо у дурня

ПРЕМ'ЄРА!

За п'єсою Франсіса Вебера «Вечеря з дурнем».

Раз в тиждень впливові люди влаштовують вечерю, де кожен гість запрошує з собою ... дурня, а він, безумовно, й гадки не має, за які такі заслуги виявився тут і зараз. Той гість, чий дурень виявиться переконливим виграє. Все просто. Черга доходить до П'єра, який саме познайомився з фантастичним дурнем, зворушливим і смішним - Франсуа Піньон. Міг наш герой уявити, що вже через кілька годин той самий, хто міг зробити його переможцем, повністю зруйнує його життя?! Звичайно, ні! І тут починається найцікавіше!

Смішні сцени, непередбачувані повороти подій, дотепні діалоги і тонкі натяки ... Все це відмінні риси Франсіса Вебера, якого глядачі знають, як сценариста фільмів «Іграшка», «Високий блондин у чорному черевику» і незмінно асоціюють з П'єром Рішаром.

Настала і ваша черга провести час весело і подивитися сюжет за мотивами легендарної комедії «Граємо в дурня» за участю талановитих акторів Сергія Калантаїв, Дмитра Лаленкова, Олександра Ігнатуши і Валерія Астахова. Буде дуже смішно і незвично!

Насолоджуйтесь!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення