Kavabanga, Depo and Kolibri

Kavabanga Depo Kolibri вдруге в Житомирі!
Для вас будуть продемонстровані 3 альбоми + всі хіти!

Kavabanga Depo Kolibri - 
український реп гурт, заснований 19 травня 2012 року у місті Харків, Україна. Група стала широко відомою після 2013 року, коли вийшов їхній дебютний альбом.З 2012 року по 2019 - групу складали три виконавця. Дмитро Лелюк покинув групу.
Сьогодні КДК вважається одним з найпопулярніших реп гуртів на території України, Росії та Білорусі.


КДК (Kavabanga & Depo & Kolibri) - все почалося з того, що Діма Лелюк, дізнавшись про творчі початки старого друга, вирішив через третю особу запозичити програму звукозапису. На що Олександр Плісакін відповів бажанням зустрітися особисто. Так народилася ідея спільної роботи. Роман Манько приєднався дещо іншим способом. Він довго й захоплено листувався з Сашею в соціальних мережах на теми, які абсолютно не стосуються музики. Хлопцям не знадобилося багато часу, щоб добре пізнати і зрозуміти один одного, вони відразу ж зійшлися характерами. Так зароджувалися основні аспекти будь-якої успішної діяльності - взаємоповага і довіра. Вже найперші спроби записів спільних пісень відкрили для імпровізованого тріо величезний потенціал.

Kavabanga & Depo & Kolibri - це реп, хіп-хоп або попса?
Тандем Кavabanga, Depo та Kolibri, за їхніми словами, - зовсім не rap, а саме hip-hop. Втім, в деякому роді хлопці ототожнюють себе з попсою, що нікого з трьох не бентежить і не сприймається як образа. Колектив організувався на основі взаємного схвалення раніше напрацьованого матеріалу. Спілкуванню і початку співпраці, як нині модно, посприяла всесвітня павутина. Хоча знайомі хлопці були і раніше, при цьому не підозрюючи про подібність талантів та інтересів.

Чому Кolibri? Чому KDK? Чому Кavabanga?
До вибору псевдонімів учасники колективу поставилися свого часу, мабуть, досить просто, якщо не сказати легковажно. Діма Лелюк, відомий як Кolibri, асоціює себе з птахом, що, на погляд товаришів по творчому цеху, підтверджується «легкістю» натури виконавця. Depo - Романом Манько сприймається як сховище чогось індивідуального, глибоко особистого. Кavabanga - загадка навіть для людини, який встиг прославитися під цим прізвиськом. Олександр Плісакін приділяє більше значення імені, даного йому батьками, і набагато позитивніше реагує на звернення саме в цій формі. Кавабанга ж довелося стати на батлі, коли для вибору так званого «ніку» надали 30 секунд.


P.S. Варто зазначити, що цей учасник в принципі є завсідником словесних битв. У міру впізнаваності зміна псевдоніма ставала недоцільною, тому, не дивлячись на певну безглуздість, все залишається на своїх місцях.

Тож приходьте! Початок о 19:00.
Місце проведення: Нічний клуб "Каньон"


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення