Кавовий аромат Львову

Кавовий аромат Львову

Маршрут туру: Житомир - Львів - Житомир 
 
Тривалість туру: повних 2 дні у Львові
 
Дата виїзду: 26.08; 02.09.
 
1 день. Субота.
 
3:40 Збір групи р Житомир, (вул. Київська, 87). Під час переїздів кожні 2-2,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе.
4:00 Відправлення з Житомира.
8:00 Прибуття в м Львів. Сніданок в кафе "Пузата хата" (оплачується самостійно).
 
10:00 Зустріч з екскурсоводом. Почнемо наше знайомство міста з гори Високий замок (найвища точка Львова). Адже з висоти 413 м над рівнем моря (а саме на такій висоті знаходиться гора Високий Замок), місто Львів можна побачити "як на долоні".
Далі нас чекає екскурсія «Місто Великих князів» - мандрівка найстарішими вулицями міста, де ми зможемо повністю дізнатися і відчути атмосферу древнього міста. Нас чекають маленькі вулички, затишні дворики і найпотаємніші куточки, які дихають давньою історією. Ансамбль площі Ринок - тут все дихає старовиною, здається, що ти перенісся на кілька століть назад. Саме тут ви можете доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова. Міська Ратуша, перлина площі - Латинський кафедральний собор в дуеті з каплицею Боїмів - усипальницею багатих міщан.
 
Вірменський собор і дворик утворюють неповторний куточок східної архітектури у Львові, монастирський домініканський собор Божого тіла - один з найбільш великих і видатних зразків бароко у Львові. Аптека-музей - найстаріша з існуючих у Львові аптек. Проспект Свободи - головна вулиця міста, місце, де з'явилися перші львівські готелі, ресторани, кафе, банки та фотоательє. Театр Опери і Балету, безумовно, це архітектурна перлина Львова. Його вважають одним з найбільш розкішних театрів Європи. Велич і досконалість будівлі вражають. Ще більше захоплення викликає інтер'єр театру, який щедро прикрашений різнокольоровим мармуром і позолотою.
Відвідування сувенірного ринку. Вільний час.
У центрі міста все ласуни зможуть придбати смачні сувеніри та взяти участь в майстер-класах з приготування пряників, шоколаду, карамелі.
«Шоколадний» майстер - клас проводиться в «Львівській майстерні шоколаду». За попереднім записом.
Майстер - клас з розпису пряників Ви можете відвідати в пряникової майстерні магазину «Юрашки». За попереднім записом.
У «Майстерні карамелі» Ви так само зможете поспостерігати і взяти участь в створенні свого власного солодкого шедевра (за попереднім записом).
Підкріпитися і зігрітися Вам допоможуть в неповторних закладах Львову.
19:00 Збір групи. Відправлення в готель, поселення в 2-х / 3-х місних номерах.
 
2 день. Неділя.
 
09:00 Сніданок. Звільнення номерів.
10:00 Відправлення на екскурсію до Собору Святого Юра, який побудований в стилі пишного бароко, за проектом Б. Меретина, прикрашений монументальною скульптурою видатного скульптора Іоанна Пінзеля. Фасад вінчає фігура святого Юрія Переможця - покровителя не тільки собору, але й міста Львова. Храм височить на кам'яній терасі, до нього ведуть двоє маршових сходів і балюстрада прикрашена фігурками путті. Під сходами є печера, в ній - св. Онуфрій, який символізує відлюдників, які колись жили тут.  
 
Далі нас чекає екскурсійна програма "Долі, застиглі в камені" - відвідання Личаківського некрополя (вх. Квиток оплачується. Дод.) - місце, де покоїться прах не одного покоління жителів Львова, а також найвідоміший меморіал «Львівські Орлята». Важко собі уявити, але кладовищі старше знаменитого паризького некрополя Пер-Лашез і відомого Хайгейт в Лондоні, воно вважається одним з найбільш цінних зібрань високомистецьких некропольних скульптур. А також зосередженням містичних легенд.
 
Для тих хто ще не встиг скуштувати цікаві місця у Львові предлагаеться вільний час в історичному центрі міста.
Ми пропонуємо Вам самостійно продовжити знайомство з багатовіковими ресторанними традиціями міста, про які Ви безсумнівно чули:
  • «Дім легенд» - казковий будинок, де живе сажотрус і оживають чудеса.
  • «Криївка» - секретне місце в центрі Львова, куди потрапити можна тільки знаючи пароль.
  • «Пошта на Друкарській» - поштове відділення міста, де можна побачити величезну колекцію листівок і спробувати фірмовий поштовий кави і смачні десерти.
  • «Гасова лямпа» - тут Ви можете зустріти творців гасової лампи і покуштувати незвичні настойки: «бензівку», «нафтівку», «гасівку».
  • «М'ясо и справедливість" - ресторан, де живе і керує львівський кат. Величезний вибір м'ясних страв!
  • «Львівська копальня кави», де Ви можете спуститися в шахту і подивитися, як видобувають каву під землею :)
  • "Найдорожча ресторація Галичини (" Масони ")" - це найвищі ціни Львова. Спробуйте знайти її серед житлових квартир будинку! 
Список оригінальних «кнайп» ​​у Львові з кожним роком збільшується, але якщо Ви не відвідали як мімум одне з цих закладів - Ви не були у Львові ...
18:00 Збір групи. Відправлення в Житомир.
 
Вартість туру за особу:
999 грн. - дорослий
Діти до 10 років, при проживанні з дорослими в номері:
949 грн. - дитина
 
У вартість програми входить:
  • проживання в готелі;
  • сніданок;
  • транспортний супровід по маршруту;
  • страхування медичне та від нещасних випадків;
  • супровід керівника.
 
У вартість програми не входить:
  • послуги екскурсовода - 45 грн. з людини за екскурсію до 6 годин на 1 день (для групи 18 осіб)
  • вхідні квитки: Собори, музеї - від 2 до 10 грн.
  • Личаківський цвинтар - 25 грн., 15 грн., Студенти і діти старше 12 років; 10 грн., Діти до 12 років.
  • харчування: обід / вечеря (з розрахунку «Пузата Хата»)          

 

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сайті: http://4stur.com.ua/
Або за номерами телефонів:

067 335 15 15
093 703.09 09
(0412) 46 03 03
050 461 65 50

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення