Кладовище домашніх тварин

Кладовище домашніх тварин

Молода сім'я на чолі з Лукасом Крідом перебралася з багатолюдного Бостона в затишний будиночок у містечку Мейн. Батькові сімейства вдалося роздобути відмінні апартаменти за порівняно низьку ціну, та й ще виторгував ліс біля будинку. Кругом майже немає людей, Кріди можуть насолоджуватися спокоєм цього умиротвореного краю. У нещасному випадку загинула кішка – улюблениця сімейства не витримала зіткнення з вантажівкою. Недалеко від будинку Лукас знайшов щось дивне – кладовище домашніх тварин. В окрузі ходять дуже погані легенди про це місце, у що, звичайно ж, чоловік не вірить. Але саме після смерті кішки починають відбуватися дуже дивні події. Мертвим потрібно залишатися мертвими...

Фільм заснований на однойменному творі Стівена Кінга.

Режисерами проекту стали Денніс Відмаєр і Кевін Колш. У їх активі є такі роботи, як "Очі зірки" (2014), "Чорні свята" (2015).

У картині зіграли: Джейсон Кларк ("Найп'яніший округ у світі" (2012), "Еверест" (2015), "Перша людина" (2018)), Джон Літгоу ("Світ за Гарпом" (1982), "Скелелаз" (1993), "Повстання планети мавп" (2011)), Емі Саймец ("Блюдце та ложка" (2011), серіал "Убивство").

Реліз стрічки відбудеться 4 квітня 2019 року.

Рейтинг: 7.16

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення