Концерт групи  «Фрістайл»

Концерт групи «Фрістайл»

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

«Фрістайл» досяг свого тридцятиріччя - група прийшла в чудовій творчій формі: беззмінні артисти Ніна Кірсо, Сергій Кузнєцов та Сергій Ганжа, воістину «золоті» хіти - нові і старі, відеокліпи, концертні телезйомки, а також величезна армія шанувальників, які створюють і фан-клуби, і фан-сторінки в Інтернеті, і красиві аматорські відеоролики на пісні групи «Фрістайл».
Пісні групи звучать в ефірі найпопулярніших радіостанцій «Русское радио», «Шансон», «Міліцейська хвиля», «Дорожнє радіо», «Стильне радіо», «Перець ФМ», «Гумор ФМ», «LOVE радіо», «Пітер ФМ »,« Кекс ФМ »та багатьох інших.
«Фрістайл» як і раніше багато гастролює, і на концертах звучать знамениті хіти: «Метелиця», «Ах, какая женщина», «Цвіте калина», «Догоряє свічка», «Три сосни», «Боляче мені, боляче», « Кораблик любові »,« Біла акація »,« Краплинка »,« З днем ​​народження, мама »,« Ліхтарі »,« Давайте вип'ємо за чоловіків »- всіх не перелічити.


Сьогодні на сцені - як і раніше легендарні учасники колективу Ніна Кірсо, Сергій Кузнєцов та Сергій Ганжа, а також аранжувальник і клавішник Юрій Савченко і барабанщик Юрій Зірка - один з кращих барабанщиків України. Останні 13 років весь чоловічий репертуар «Фрістайл» - а це і оновлені версії мега-хітів групи, і нові, не менш прекрасні пісні, - виконує легендарний Сергій Кузнєцов (який є автором понад ста пісенних текстів групи). А що стосується жіночого репертуару, тут і взагалі можна говорити і говорити. Адже ім'я легендарної солістки групи, чарівної і неповторної Ніни Кірсо, знають скрізь. Вона - жінка-легенда, яка підкорює серця своїх слухачів. Позитивна енергетика, беззастережне вміння «завести» зал, неповторний голос і просто жіноча привабливість. Всі ці окремі ноти складаються в один прекрасний акорд, який звучав, звучить і звучатиме, поки буде затребувана хороша пісня і талановиті артисти.
Саме в цьому і є, очевидно, секрет популярності групи «Фрістайл», створеної ще в далекому 1988 талановитим композитором і продюсером Анатолієм Розановим.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення