Квест-гра для дітей

Запрошуємо юних дослідників віком від 8 до 12 16 червня з 10:00 до 15:00 років стати учасником міжмузейного квесту та виграти суперові призи! 

Для участі в квесті, необхідно, попередньо зареєструвавшись, відвідати всі 4 музеї за схемою, розпочавши з КЗ «Житомирський краєзнавчий музей», де кожний учасник отримає від чергового наукового співробітника буклет – бланк проходження із завданнями, на які потрібно знайти відповідь детально ознайомившись з експозиціями музеїв. Після закінчення, заповнений бланк необхідно буде вкинути до спеціальної тумби, яка знаходиться у холі літературно – меморіального музею ім. В.Г. Короленка (кінцева точка маршруту). 16 червня 2017 року о 17:00 , в історичному залі КЗ «Житомирський краєзнавчий музей» відбудеться нагородження переможців і вручення призів.

Участь у квесті зможуть взяти лише перші 50 попередньо зареєстрованих осіб. Для попередньої реєстрації вам необхідно за номером 0934083799 повідомити ім’я, прізвище та вік дитини, яка братиме участь у квесті та залишити свої контактні дані (номер телефону). Діти до 12 років проходитимуть квест лише у супроводі одного з батьків (дорослого). Під час видачі бланку квесту на ньому науковим співробітником буде зазначений час початку проходження завдань, при закінченні-також. Діти, які дадуть правильні відповіді на всі питання квесту, розгадають зашифроване послання та подолають дистанцію найшвидше і стануть переможцями. Усім іншим учасникам гарантовані заохочувальні призи. Початок проходження квесту о 10 годині. Закінчення о 15 годині.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення