Ліга Сміху. Концерт команд «Загорецька ЛС», «Луганська збірна», «Ніколь Кідман»

Ліга Сміху. Концерт команд «Загорецька ЛС», «Луганська збірна», «Ніколь Кідман»

Всі анонси від: Ракушка

Запрошуємо всіх на концерт команд-учасниць "Ліги сміху"!

Для вас виступатимуть:

"Загорецька ЛС" - про цю команду багато хто дізнався саме завдяки «Лізі сміху», проте для когось ця назва була знайома набагато раніше, адже хлопці зіграли велику кількість ігор в КВК. Створена ще в 2011 році студентами львівського політеха, на сьогодні вона доволі популярна серед любителів ТВ-гумору. Тренер - Юрій Горбунов.

"Луганська збірна"- серед учасників третього сезону «Луганська збірна» є однією з найдосвідченіших команд. Вони почали свій шлях ще в 2009 році. Так, тоді та команда називалася «Інший світ», але по суті, це нічого не змінює. Для розігріву колектив брав участь в різних регіональних лігах українського КВК і навіть пробився до Вищої ліги українського КВК. Тренер - Євген Кошовий.

"Ніколь Кідман" - команда з особливим стилем, у виступі якого може відбутися що завгодно. Команда була створена Альбертом і Костею ще, коли вони вчилися в школі, що було не так давно. У «Лізі сміху» в перший сезон стали чемпіонами Слобожанської Ліги сміху, в другому чемпіонами Одеської Ліги Сміху і тільки в третьому сезоні «Ліги сміху» - стали учасниками телесезону. Тренер: Надія Дорофеєва. 

Кожен з цих колективів є надзвичайно талановитим, але чи уявляєте ви собі, що може означати одночасний виступ таких команд на одній сцені?!

Це точно буде щось неймовірне... Купуйте квитки та приходьте, адже в Житомирі концерти такого рівня дійсно відбуваються рідко! До зустрічі!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення