MARUV

MARUV (Ганна Борисівна Корсун) - українська співачка, композитор, поетеса і продюсер. Живе в Києві. Музичні напрямки: поп, електронна музика.

Виступає сольно з 2018 року. У період з лютого 2017 і до березня 2018 року за ім'ям MARUV виступав музичний проект з її участю, що був в свою чергу спадкоємцем групи The Pringlez. Пізніше дала інтерв'ю, в якому пояснила, що тепер під псевдонімом MARUV вона виступає одна.


23 лютого 2019 року перемогла в фіналі українського національного відбору на конкурс пісні «Євробачення». Однак її гастролі в РФ викликали негатив у частини суспільства і деяких членів уряду. Чи буде вона представлятиме на Євробаченні Україну, вирішувалося Національної громадської телерадіокомпанією України (НГТУ).

Пізніше стало відомо, що в якості умови участі в «Євробаченні» НГТУ запропонувало співачці підписати контракт, який забороняє виступи на російських концертних майданчиках. На що співачка погодилася, однак звернула увагу на інші пункти договору, які вона назвала занадто жорсткими, а їх метою - змусити її відмовитися від участі. 25 лютого стало відомо, що MARUV не поїде на Євробачення-2019 від України, так як НГТУ і співачка не дійшли згоди і договір не був підписаний. Після цієї події представляти Україну на конкурсі Євробачення відмовилися і решта учасників фіналу національного відбору, і сама Україна відмовилася від участі в Євробаченні-2019.

Тож зустрічайте співачку у Житомирі! Початок о 20:00.

Коментарі до події (1)
  • Alexandr Kovalchuk 20 Лютого

    Що ця хвойда забула в нашому місті? Чий Крим зрадниця?
Отримуйте
регулярні оновлення