Катерина Бужинська та Михайло Грицкан. ВОЛЯ

Катерина Бужинська та Михайло Грицкан. ВОЛЯ

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Народні улюбленці Катерина Бужинська та Михайло Грицкан запрошують на благодійний вечір-концерт на підтримку ЗСУ

Концерт відбудеться в театрі Кочерги  25 лютого. Початок о 19:00

Зустрічайте другу велику частину всеукраїнського благодійного туру «ВОЛЯ» Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана.

Літом з аншлагами пройшли концерти у восьми містах України та в Європі. Під час кожного концерту проходив благодійний аукціон, всі кошти від якого в повному обсязі передаються на потреби ЗСУ (на дрони для навчального центру аеророзвідки, на 46 десантно-штурмову бригаду, на 10 окрему гірсько-штурмову бригаду «Едельвейс», в якій служить рідний брат Катерини).

«Не шкодуйте своїх грошей для наших захисників в той час, коли вони не шкодують свого життя» - слова Катерини Бужинської під час проведення благодійного аукціону.

"Ми, українці, здивували світ. Для нас головне – не зібрати мільйон, а головне – відчути, що кожна гривня наближає перемогу.» – так Михайло Грицкан пояснює, що мотивує всю країну допомагати.

Наближаємо нашу Перемогу піснею.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Вірити в перемогу, допомагати ЗСУ та підтримувати постраждалих від російської збройної агресії - це те, що повинен робити кожен, хто не в ЗСУ. Саме ці три завдання поставила собі за ціль артисти, які намагається додати максимум зусиль, аби наблизити довгоочікувану перемогу.

Рідний брат співачки, відомий журналіст Олег Ящук наразі боронить країну від ворога, тому співачці добре відоме відчуття тривоги та неспокою за рідну людину.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення