Система ХАССП для ресторанного бізнесу

Система ХАССП для ресторанного бізнесу

Всі анонси від: PROFI CLUB; Ресторанная гильдия

Зустрічаємося 11 вересня у Житомирі. ВПЕРШЕ!!! Найактуальніша інформація для ресторанного бізнесу.

Вересень 2019 року - останній термін для впровадження системи ХАССП в кожному ресторані, кафе чи барі.
Якщо у Вас ще не працює система харчової безпеки або залишилися "не закриті" питання, приєднуйтеся до нас.

Ми НЕ лякаємо і не продаємо консалтинг або супутню продукцію - ми допомагаємо, підтримуємо, радимо і вчимо.

Онлайн-реєстрація за посиланням в шапці події 


ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

1-й блок - ТЕОРЕТИЧНИЙ
Що таке HACCP. Стандарти HACCP в Україні
Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні
Причини, процедура і етапи впровадження HACCP. Переваги використання системи НАССР
Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і системи моніторингу

2-й блок - ПРОЦЕДУРНИЙ
Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах громадського харчування
Контрольні перевірки кухні і співробітників. Фізичне забруднення (в т.ч. особиста гігієна персоналу).
Контроль температурних режимів і термінів зберігання продуктів. Маркування.
Очищення та обслуговування обладнання. Видалення відходів, контроль скла, боротьба зі шкідниками
Харчова алергія і процедура розслідування харчового отруєння гостя. Їжа "на винос" і харчування дітей.
Навчання персоналу і контроль за дотриманням стандартів

3-й блок - ЗАКОНОДАВЧИЙ
Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (HACCP)
Повноваження ДПСС в частині контролю харчової безпеки в закладах ресторанного господарства (HACCP)
Процедура і частота перевірок контролюючими органами. Програми-передумови і уніфікована форма акту перевірки.
Гігієнічні вимоги і обов'язки операторів ринку щодо дотримання харчової безпеки
Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Кишкові інфекції
Процедура сертифікації закладу за стандартами HACCP. Права і обов'язки аудиторів по HACCP

4-й блок - ПРАКТИЧНИЙ
Стандартна документація для контролю безпеки продуктів і лабораторний контроль.
Основні вимоги до робочих приміщень і фактори ризику
Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного устаткування підприємств ресторанного господарства
Оцінки ступеня ризиків через неналежний санітарний стан приміщень та технологічного обладнання підприємств
Причини зниження ефективності системи HACCP, типові помилки
Відповідальність за порушення норм НАССР

Вартість навчання:
1200грн до 27.08.2019р.
1400грн з 28.08.2019р.

Контактні телефони вказані в шапці події.

Не відкладайте на потім - дійте зараз

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення