Соціальний проект “Жіночність без границь”

Соціальний проект “Жіночність без границь”

Жіночність без границь” – соціальний проект громадської організації “Розвиток Громади”, метою якого є зруйнувати стереотипи в суспільстві і показати, що дівчина на інвалідному візку – це не вирок, а просто більш тонкий аромат жіночності, який потрібно правильно розпізнати і розкрити. Проект стартував у Львові та продовжується в різних обласних центрах, містах та селищах України. Заключний етап – Всеукраїнська фотовиставка світлин учасниць проекту спільно з БФ «Розвиток Громади» для збору коштів на пандуси в місцях громадського користування. Мета виставки – показати дівчат з інвалідністю як частинку звичайного світу, повна соціалізація людей з особливими потребами у суспільстві.

План заходу:

09:30 Прибуття учасниць проекту до Центру «Я-мама!», зустріч учасниць волонтерами, привітання, роздача матеріалів для ознайомлення. Підготовка, приміряння образів.(Центр «Я-мама!» – вул. Котовського 15, а)

9:30- 12:30 Зачіска, макіяж, перевдягання. (Центр «Я-мама!» – вул. Котовського 15, а)

13:30 – 14:00 Переміщення на локацію фотосесії. Фото- та відеозйомка. (ресторан «Корчма» – вул. Котовського 26)

14:00 – 15:30 Обід для учасниць. Діалоги, спілкування, розповіді учасниць про себе, розважальна програма, вручення подарунків, квітів. (ресторан «Корчма» – вул. Котовського 26)

15:30-16:30 Фотосесія та майстер-клас у «Львівській майстерні шоколаду» (майдан Перемоги 7/8)

18:00. Повернення до Центру «Я-мама!», підведення підсумків, прощання.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення