Святослав Вакарчук. Благодійний вечір-концерт

Святослав Вакарчук. Благодійний вечір-концерт

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Концерт Святослава Вакарчука "Благодійний вечір-концерт" в Житомирі відбудеться 19 березня о 19:00 у Театрі ім. І. Кочерги.

Зустрітися разом, почути улюблені пісні у затишному, акустичному форматі і допомогти нашим захисникам - не пропустіть цю унікальну можливість.

Ці благодійні сольні концерти в рамках туру Святослава Вакарчука Україню навесні 2024 року є унікальними завдяки програмі.

Концерт складається з двох частин:

  • у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни.
  • у другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються -вдома, під рояль.

Почути як пісні Океану Ельзи, так і з сольних проєктів лідера гурту,а також народні ви зможете саме в цей вечір. Така як ти і "Саме та", "Місто Марії" та "Місто весни", "Еверест", "На небі", "я їду додому" і "Оберіг", "Без бою", "Обійми" та багато інших.

Всі, хто вже був на цих виступах в Одесі, Львові чи Києві сходяться в одному - чи то зала на 700 людей, чи на декілька тисяч - відчуття, що тут і сьогодні зібрались усі свої.
Окремий настрій створює світловий супровід.

Кошти з квитків йдуть на допомогу бригадам ЗСУ, НГУ та іншим представникам Сил Оборони України.

Не пропустіть цей музичний вечір!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення