Серіали, які вийдуть у 2022 році

Моємісто
Автор:
Моємісто
02 січня 2022

У 2022 році з’явиться кілька грандіозних серіалів. По-перше, повертаються такі стрічки, як «Ейфорія» і «Гострі картузи», яких ми чекали не один рік. Ну а по-друге, є хороші новини для прихильників фентезі: у 2022 році вийде приквел «Гри престолів» і серіал за мотивами фільму «Володар перснів», а це означає, що нас чекають епічні битви та ефектні декорації.

Серіали, які вийдуть у 2022 році

«Ейфорія»

«Коли ти молодший, все здається вічним, — каже Ру у виконанні Зендаї в тизері другого сезону „Ейфорії“. — Але в міру того, як ви стаєте старшими, починаєте розуміти, що немає нічого постійного, і всі, кого ви любите, можуть піти». Ми чекали на другий сезон «Ейфорії» майже два роки — і, судячи з трейлеру, він виправдає наші сподівання.

Другий сезон сфокусується на наслідках непростого розриву Ру й Джулс. Нещодавно Зендая дала інтерв’ю британському Vogue і розповіла про роботу над новим сезоном: «Я можу зрозуміти Ру і її досвід лише до певної міри, і тоді мені доводиться зважати на досвід режисера Сема Левінсона. Він був наркоманом багато років у підлітковому віці. І він чистий з 19 років. Це те, що обнадіює. Так, ми справді показуємо всі ці похмурі штуки — особливо в другому сезоні, що розбиває мені серце через Ру, — але є проблиск надії, бо я знаю, що вона — альтер его Сема».

«Все те незриме світло»

Netflix взялися за екранізацію одного з найгучніших романів останніх років — «Все те незриме світло» Ентоні Дорра. Книга описує події під час Другої світової війни й оповідає про випробування сліпої французької дівчинки й німецького хлопчика, які намагаються вижити в умовах війни. У 2015 автор отримав за цей твір Пулітцерівську премію. Netflix перетворили книгу на мінісеріал, а продюсує екранізацію Шон Леві, який зняв такі гіти, як «Ніч у музеї» й «Рожева пантера».

«Гострі картузи»

У новому році нас чекає, на жаль, останній епізод улюбленої для багатьох гангстерської саги «Гострі картузи». За словами Стівена Найта, шоу «повернеться гучно», а бандити зазнають «надзвичайної небезпеки» в останньому сезоні. Сюжет розгортатиметься в період з 1934 року, і все буде ще гірше. Герої знову стикнуться з нацистами, напруга підсилиться, а Томмі Шелбі знов опиниться в центрі подій.

«1899»

«Дорогою на новий континент група переселенців різного походження помічає корабель, що дрейфує в морі» — так звучить сюжет нового серіалу «1899» від авторів заплутаної містичної «Пітьми». Одна з головних тем «1899» — європейська імміграційна криза, а герої стрічки намагатимуться перебратися з Європи до Америки. Серіал покаже Netflix на початку 2022 року.

«Будинок дракона»

«Будинок Дракона» — приквел суперпопулярного гіта HBO «Гра престолів». Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі «Гри престолів». Сюжет розповість про «Танець Драконів» — громадянську війну, до якої призвела криза між двома гілками будинку Таргарієнів. Війна триватиме між принцесою Рейнірою Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль зіграє Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в «Короні».

«Kings of America»

«Королі Америки» — масштабний проєкт Netflix, що розповість про гучний судовий позов проти компанії Walmart. У центрі — історії трьох впливових жінок, життя яких було нерозривно пов’язане з найбільшою у світі компанією: спадкоємиці Walmart, незалежної керівниці, а також продавчині Walmart, яка наважилася боротися з гігантом роздрібної торгівлі Америки. Головні ролі зіграють Гленн Коуз і Емі Адамс.

«Володар перснів»

Новий амбітний проєкт Amazon Prime — серіал за мотивами «Володаря перснів». Цей проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлися Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон «Гри престолів», наприклад, коштував близько 100 мільйонів. Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс знайшов Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори. Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, яка здобула «Оскара», більшу частину подій знімали в Новій Зеландії, а прем’єра першого епізоду має відбутися 2 вересня 2022 року.

«Королева Шарлотта»

Втішні новини для всіх фанатів серіалу «Бріджертони»: у 2022 році Netflix випустять мінісеріал про юність королеви Шарлотти (її в серіалі зіграла харизматична Голда Рошевель). За словами творців, у серіалі розкажуть історію походження королеви Шарлотти, також покажуть юну Вайолет Бріджертон і юну леді Денбері. Над шоу працюватиме Шонда Раймс, яка спродюсувала «Бріджертонів».

«Клуб опівнічників»

Якщо ви любите містичні трилери й обожнюєте розгадувати загадки, то не проґавите нового проєкту Netflix «Клуб опівнічників». Події серіалу відбуваються в госпісі в Роттердамі: група смертельно хворих підлітків влаштовує нічні зустрічі, на яких діти переповідають одне одному страшні історії. Ба більше, герої домовляються: хто помре перший, спробує з потойбіччя сконтактувати з друзями.

 

 

 

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Скакалка: переваги та недоліки стрибків
Скакалка: переваги та недоліки стри... Стрибки зі скакалкою — це не лише веселе дитяче заняття, а й ефективний вид фізичної активності для дорослих. Цей прости...
Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV
Яке телебачення краще підключити: I... Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV? Які особливості кабельного телебачення? Які особливості IPTV теле...
12 найцікавіших місць  Хмельниччини
12 найцікавіших місць Хмельниччини Хмельниччина багато на унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні унікальні маєтки, замки, церкви, споруди. А ти...