DOROFEEVA

Найпопулярніша артистка сучасної української сцени – з новою концертною програмою у твоєму місті!

Приходь почути нові пісні DOROFEEVA та улюблені хіти, які очолюють головні музичні топчарти: «Щоб не було», «вотсап», «Кохаю, але не зовсім» та інші.

Поринь у сучасну та стильну українську музику разом з DOROFEEVA!

відбудеться оглушливий концерт популярної співачки DOROFEEVA! Захоплююча нова програма та незабутня атмосфера гарантують незабутній досвід для її шанувальників. На цьому концерті DOROFEEVA представить свої найяскравіші та найулюбленіші хіти, які подарують незабутні емоції та море енергії. Квитки ще у продажу, варто поквапитися!

Нова програма. Нова DOROFEEVA

DOROFEEVA – молода українська співачка Надя Дорофєєва, яка завоювала серця багатьох слухачів ще з часів участі у дуеті “ВІС”. А зараз вона виступає зі своїм, унікальним, стилем, де ми можемо побачити нову її. Музика Наді поєднує різні жанри, починаючи від поп-музики і закінчуючи електронними ритмами. Її яскраві та емоційні виступи не залишать байдужими нікого, і концерт стане невід'ємною частиною її нової програми, присвяченої виходу альбому.

Концерт DOROFEEVA – це можливість почути найпопулярніші пісні співачки у живому виконанні. Протягом усього вечора глядачі будуть оточені неймовірною атмосферою та зарядяться позитивом, занурившись у світ музики та нестримних танців. Не пропустіть шанс насолодитися неперевершеним вокалом DOROFEEVA та випробувати справжній музичний кайф.

Хіти, енергія та душа – це DOROFEEVA

Концерт обіцяє стати яскравою подією року для всіх шанувальників DOROFEEVA. Приходьте та дозвольте серцям розкритися під звуки її фірмових хітів. Незалежно від того, чи є ви давнім фанатом, чи тільки починаєте відкривати для себе цей талант, концерт настільки захоплюючий, що ви точно відчуєте себе частиною чогось більшого. Кличте друзів та близьких, щоб разом прожити цей досвід – вам точно буде, що згадати.

Вартість квитків: 690 - 3000 грн
Коли: 6 жовтня 19:00
Де: Театр Кочерги

З самого початку війни DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами у багатьох країнах Європи, долучається до соціальних ініціатив і створює благодійні проєкти, підтримує українських біженців по всьому світу, популяризує українську культуру та привертає увагу до важливості збереження української культурної спадщини.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення