Біографічна драма "Джой" за участю Дженніфер Лоуренс

Біографічна драма "Джой" за участю Дженніфер Лоуренс

Рік: 2015. Країна: США
Режисери: Девід О. Рассел
Студія: 20th Century Fox, Annapurna Pictures
Жанр: біографічний, драма, комедія
Прем’єра (в Україні): 21.01.2016
Прем’єра (у світі): 24.12.2015
Тривалість: 105 хв
Вікові обмеження (років): з 
14 років.
В ролях: Дженніфер Лоуренс, Бредлі Купер, Роберт Де Ніро, Ізабелла Росселіні та інші.
Сюжет: 
Джой Мангано - розлучена мати двох дітей, яка працює клерком у авіакомпанії. Вона живе в Нью-Йорку зі своєю сім'єю: мамою Террі, бабусею і колишнім чоловіком. Як тільки в їхньому будинку з'являється батько Джой, Руді, вони з Террі відразу починають сваритися. Старша зведена сестра героїні, Пеггі, досягла успіху в житті, і вона не пропускає нагоди принизити Джой перед власними дітьми. Террі наполягає на тому, що її дочка повинна відмовитися від мрії стати успішним винахідником, хоча бабуся і краща подруга вірять у сили дівчини і в те, що вона зможе домогтися дивовижних результатів. Але навіть коли Джой Мангано вдається придумати корисний продукт, який стане обов'язковою річчю в кожному будинку, її чекає безліч випробувань на шляху до фінансової незалежності.
Про зйомки: Сценарій "Джой" Енні Мумоло заснований на історії життя і успіху реальної людини - Джой Мангано. Італо-американська винахідниця і підприємець стала відома завдяки Miracle Mop і Huggable Hangers. Вона є президентом Ingenious Designs і дуже часто з'являється на американському каналі продажів HSN. Джой Мангано зареєструвала близько ста патентів на свої винаходи. 
Коли до проекту підключився режисер Девід О. Рассел ("Три королі" з Джорджем Клуні, "Боєць" з Крістіаном Бейлом, "Мій хлопець - псих", "Американська афера" та ін.), Він змінив сценарій. Додав більше другорядних персонажів і переплів історію Мангано з іншими історіями про сильних жінок, що змінили свою долю. Незважаючи на те, що основна лінія сюжету ще спирається на справжню Джой, картина не є біографічним фільмом. 
Акторський склад "Джой" містить відмінних виконавців. Винахідницю зіграла лауреат Оскара Дженніфер Лоуренс, її батька - Роберт Де Ніро. Також у фільмі задіяні Бредлі Купер, Едгар Рамірес, Ізабелла Росселліні.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення