Джулія Робертс та Джордж Клуні у трилері "Грошова пастка"

Джулія Робертс та Джордж Клуні у трилері "Грошова пастка"

Money Monster / Финансовый монстр
Рік: 2016
Країна: США
Режисери: Джоді Фостер
Студія: Village Roadshow Pictures
Жанр: драма, трилер
Прем’єра (в Україні): 02.06.2016
Прем’єра (у світі): 31.03.2016

В ролях: Джорд Клуні, Джек О'Коннел, Джулія Робертс, Домінік Уест та інші.
Сюжет: трилер від авторів "Часу пік", "Скарбів нації" і "Карткового будиночка". Під час чергової зйомки популярної фінансової програми, на студію увірвався розгніваний інвестор, який втратив все через поради ведучого програми, Лі Гейтса (Джордж Клуні). Кайл Бадвелл (Джек О'Коннелл) загрожує людям в прямому ефірі і звинувачує програму в своїй жахливій невдачі. Лі і його продюсеру Патті (Джулія Робертс) доводиться працювати проти часу, щоб розкрити змову світового ринку, що швидко розвивається і залишитися в живих. Рейтинги передачі піднімаються все вище, але терпіння людини, що зневірилася, має свої межі. 

Про "Грошову пастку" стало відомо в лютому 2012 року, коли один із продюсерів проекту, Даніел Дубецьки, запустив свою власну компанію The Allegiance Theater. Сценаристами стали автори "Часу пік", "Скарбів нації", "Дорогого Джона" та ін. У жовтні 2012 року до знімальної групи фільму приєдналася Джоді Фостер в якості режисера. Саме вона вибрала Джорджа Клуні на роль телеведучого Лі Гейтса. Крім того, Клуні є одним із продюсерів стрічки.  
Сценарій картини 
"Грошова пастка" був у чорному списку 2014 року. До нього потрапляють найкращі сценарії року, які не були зняті.
Джоді Фостер, яка два рази удостоювалися статуетки Оскар за кращу жіночу роль, не перший раз займає крісло режисера. Ще у 80-их роках вона почала з серіалу "Казки темної сторони", потім було декілька не дуже успішних повнометражних проектів, і знову два серіали - популярний "Картковий будиночок" з Кевіном Спейсі і "Помаранчевий - хіт сезону".
Зйомки фільму "Грошова пастка" стартували в Нью-Йорку в лютому 2015 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення