Одіссея

Скільки цікавого приховано від наших очей під товщею води... Красу підводного світу складно з чимось порівняти, там начебто інший Всесвіт. Невідомо коли люди змогли б побачити цей чудовий світ, якби не капітан Жак-Ів Кусто. Саме про нього ця історія. Будуть і відкриття, і сімейні драми, і неймовірна краса життя під водою. У 1979 році великий француз переживав не найкращі часи: улюблений син Філіп помер в авіакатастрофі. Підкорювач морів раптово став похмурим дідом. І тільки старший син Жан-Мішель вірить в батька і підтримує його до кінця.

Режисером картини став Жером Салль. Раніше він працював над фільмами "Ларго Вінч: Початок" і "Ларго Вінч: Змова в Бірмі", для яких він ще й написав сценарій. Також він став сценаристом стрічки "Турист" (2010).

Головна роль великого Жака-Ів Кусто дісталася Ламберу Вільсону. Цей актор відомий своїми роботами в картинах "Бум 2" (1982), "Вавилон Н.Е." (2008) і "Жінка-кішка" (2004). За останню був удостоєний номінації на "Золоту малину".

З інших акторів стрічки варто відзначити П'єра Ніне ( "Франц" (2016)) та Одрі Тоту ( "Амелі" (2001), "Код да Вінчі" (2006)).

Прем'єра фільму відбулася в січні 2016 року на Rendez-vous du Film Francophone à Paris.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення