Співоче поле: кіно-розважальні вихідні

Співоче поле: кіно-розважальні вихідні

КІНО-РОЗВАЖАЛЬНІ ВИХІДНІ НА СПІВОЧОМУ ПОЛІ! Чотири святкових вихідних просто зобов’язують провести їх у гарній компанії, весело та цікаво! Щодня можна обирати для себе цікаві розваги, креативні вечірки та ласувати оригінальними стравами. 
25 червня – ДЕНЬ МОЛОДІ 
Кожен, хто має студентський квиток може безкоштовно запросити на виставку квітів свого найліпшого друга. Покажіть студентський на касі та купуйте один білет на двох. А від нас ще отримаєте гарний подарунок – перегляд фільмів до сходу сонця!  
У День молоді, 25 червня, о 21:30 і до самого ранку ми покажемо такі кінострічки, як «Мачо і батан», «Мачо і батан – 2», «Привиди в Коннектикуті», «Привиди в Коннектикуті - 2». 
Вхід на виставку – 30 грн, для дітей та пільгових категорій безкоштовно. Студентам – 30 грн на двох (за наявності студентського квитка)

26 червня – Американська вечірка на Співочому полі!  
Безмежна кількість цікавих ігрових зон. Всі відвідувачі виставки зможуть пограти у Мафію, Дарц, Твістер тощо. Смачним доповненням будуть справжні американські бургери. А на завершення о 21:30 перегляд фільму «Американський пиріг». Це пропустити неможливо!
Як запевняють організатори, 26 червня - вхід вільний. 
;)На НаНаНаНнаолулллдмНЯк
27 червня – Вечірка у піжамах. 
Ближче до вечора на Співочому полі оргнізатори чекають гостей у справжніх піжамах! У свою чергу вони обіцяють організувати великий бій подушками, фестиваль розмальований наволочок, конкурс на найкращу піжаму. Також пограємо у "Крокодила" та всі разом подивимося фільм «Три метри над рівнем моря» (о 21:30). 

28 червня – Музон-фест. От тут запрошуємо всіх, хто любить класну музику ;). 
Будемо валятися на газоні, танцювати та насолоджуватися гарною природою у поєднанні з улюбленими хітами. І на завершення кінопоказ фільму «Ідеальний голос» (о 21:30). Не проґавте можливості круто провести вихідні! 
Вхід на виставку – 30 грн, для дітей та пільгових категорій безкоштовно.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення