Рекомендовано

Регіональний гастрономічний форум

УВАГА! Захід перенесено на 20 квітня!

Після тривалого затишшя кухарська спільнота знову збереться разом у Хмельницькому, в комплексі "Smart city", що на Хотовицького, 2/1. 

Асоціація шеф-кухарів проводить 4 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. На заході заплановані виступи іменитих кухарів та провідних фахівців.

Спікери: Ігор Брагін, Надія Поліщук, Віта Дубчак.

На учасників чекають пізнавальні майстер-класи від відомих кухарів: Євгена Грибеника, Віталія Гуралевича, Леоніда Малюги, нові знайомства та цікаве спілкування.

Віталій Гуралевич - бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.

Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ.

Суддя кулінарних конкурсів. Член Асоціації шеф-кухарів України. Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.

Займається ресторанним консалтингом. Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти. Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.

В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні. Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.

Євген Грибеник- шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років. Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія. Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.

Ігор Брагін-президент Асоціації Шеф-кухарів України. Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстана.

Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів. Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного іскусству.

Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF. Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.

Послужний список включає 20 річну практику і більше 25 успішно відкритих їм працюючих ресторанів.

Віта Дубчак- тренер і бізнес-консультант (підвищення прибутковості компанії, маркетинг послуг, управлінський консалтинг) Експерт в області систематизації бізнесу; Засновник Студії бізнес-консалтингу; Засновник Школи ресторанного менеджменту і сервісу «ForRestShool».

Надія Поліщук — технолог: технолог ресторанної консалтингової компанії Good Idea, фахівець з 20- річним досвідом роботи в кращих ресторанах столиці: Пивна Дума, Ранчо, Beef & Wine, Whisky Corner.

Леонід Малюга -шеф-кухар готельно-ресторан комплексу Smart City (м.Хмельницький). Досвід роботи 18 років. Працював начальником шеф-кухарем  в  кращих ресторанах Херсона та Львова, також у ресторані -української кухні м. Інтань (КНР)

Навчання:

⁃ Баскський Кулінарний Центр (BCC) Іспанія м. Сан-Себастьян (Курс Авангардна кухня)

⁃ Кулінарна Академія Асоціації Шеф-кухарів України

Впродовж останніх двох років експериментує з можливостями продуктів рослинного походження.

Професійна філософія: їжа- це один із проявів любові, тому вона повинна бути красивою і корисною.

Тема майстер-класу: «Зелена» кухня, як здоровий тренд в ресторані.

Правила форуму: 

Відвідувачам забороняється:

- Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;

- Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;

- Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;

- Вхід на територію проведення заходу з тваринами;

- Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;

- Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;

- Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;

Відповідальність:

Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:

- При спробі пройти на територію приміщення, в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;

- При невиконанні цих правил і вимог представників організатора

-При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю. У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для розв'язання питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.

-матеріальну шкоду, заподіяну майну організатора, учасників заходу

- При нанесенні написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;

Запис за тел. : +38067 282 63 62, +38 (093) 758 23 27.

Вартість: для однієї людини з ресторану — 1100 гривень

Для двох — 1950 гривень для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн.)

Коментувати

Події по темі:

Дивіться також

Блог Moemisto:

Як правильно носити золотий браслет... Підібрані зі смаком ювелірні прикраси — це ознака впевненості в собі та вишуканого смаку. Особливий попит серед чоловічо...
Як вибрати новорічні товари для опт... Новорічний сезон завжди приносить бізнесу багато можливостей для продажів та залучення нових клієнтів. Щоб встигнути під...
Читати всі статті