Сенсація

Перед нашими очима історія найвпливовішої медіакорпорації всіх часів – це компанія Fox News. Цей світ ми побачимо очима трьох жінок: Кайли, Меджін і Гретхен. Їм довелося багато пройти для певних досягнень на своїй роботі, і найжахливіше з цього пов'язане з ім'ям однієї людини – Роджера Ейлса. Ніхто ніколи не зменшував його заслуг у тому, що він заснував корпорацію, яка незабаром стала однією з наймасштабніших і найбільш успішних у світі. Але часом саме такі люди й користуються своєю владою... Ці троє жінок стали жертвами сексуальних домагань із боку Роджера, і вони про це не промовчали. Кайла, Меджін і Гретхен запустили ланцюг невідворотних подій, які вплинули на весь світ.

Фільм заснований на реальних подіях.

Режисером проекту став Джей Роуч, в активі якого є роботи "Таємниця Аляски" (1999), "Знайомство з батьками" (2000), "Трамбо" (2015).

У картині зіграли: Марго Роббі ("Вовк із Волл-стріт", "Бойфренд із майбутнього" (обидві 2013), "Одного разу в... Голлівуді" (2019)), Шарліз Терон ("Адвокат диявола" (1997), "Військовий нирець" (2000), "Божевільний Макс: Дорога люті" (2015)), Ніколь Кідман ("Інші" (2001), "Догвілль", "Холодна гора" (обидві 2003)).

Реліз стрічки відбудеться 20 грудня 2019 року в кінотеатрах Туреччини та США.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення